ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Πρώην «κουνελάκια» αποκαλύπτουν πώς ήταν να ζεις στην έπαυλη του Χ.Χέφνερ – Τις βαθμολογούσαν με βάση την εμφάνιση 

Το The Girls Next Door, που προβλήθηκε από το 2005 έως το 2010, έδινε στους τηλεθεατές μια εσωτερική ματιά στην έπαυλη του Playboy

Πρώην «κουνελάκια» αποκαλύπτουν πώς ήταν να ζεις στην έπαυλη του Χ.Χέφνερ – Τις βαθμολογούσαν με βάση την εμφάνιση 

Όταν η Holly Madison και η Bridget Marquardt ήταν νεαρές γυναίκες, πίστευαν ότι η ζωή στην έπαυλη Playboy του Χιου Χέφνερ, ήταν το απόλυτο όνειρο αλλά η πραγματικότητα ήταν πολύ πιο σκοτεινή.

Το The Girls Next Door, που προβλήθηκε από το 2005 έως το 2010, έδινε στους τηλεθεατές μια εσωτερική ματιά στην έπαυλη του Playboy, με πρωταγωνίστριες τις τρεις τότε βασικές φιλενάδες του Hefner, τη Holly, την Bridget και την Kendra Wilkinson.

Η 51χρονη σήμερα Μπρίτζετ, 51 ετών, και η 41χρονη Χόλι, έχουν έκτοτε αποκαλύψει τι πραγματικά συνέβαινε πίσω από τις κλειστές πόρτες της έπαυλης του Χέφνερ, όπου ο αείμνηστος εκδότης περιοδικών ζούσε μέχρι το θάνατό του το 2017.

Και οι δύο τους, οι οποίες έχουν γίνει έκτοτε τηλεοπτικές προσωπικότητες, γνωρίστηκαν στην ιδιοκτησία πολλών εκατομμυρίων, όπου έζησαν μαζί για επτά χρόνια.

Στις αρχές της δεκαετίας του 2000, θυμάται η Μπρίτζετ, η έπαυλη «ήταν το μέρος που έπρεπε να είσαι». «Όλοι ήθελαν να είναι εκεί – κάθε διασημότητα, κάθε κορίτσι που ήξερα ήθελε να είναι μέρος της, ήθελε να γίνει Playmate, να πηγαίνει στα πάρτι. Είχαν τα καλύτερα πάρτι στον κόσμο εκεί. Ήταν το μέρος που ήθελες να πας και ήθελες να σε δουν και ήθελες να είσαι μέρος όλου αυτού του τρόπου ζωής».

Κατά τη διάρκεια του χρόνου τους στο πολυτελές σπίτι στην Καλιφόρνια – το οποίο διέθετε 29 δωμάτια – γνώρισαν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλιγουντ, όπως ο Leonardo DiCaprio, ο Jim Carrey, η Cameron Diaz και ο George Clooney.

Καθώς σε κανέναν δεν επιτρεπόταν η χρήση φωτογραφικών μηχανών και δεν θα υπήρχαν παπαράτσι, «οι άνθρωποι ένιωθαν άνετα να πηγαίνουν εκεί και να διασκεδάζουν», εξήγησε η Holly.

Αλλά ενώ οι celebrities ζούσαν τη μεγάλη ζωή, οι φίλες του Hugh «έπρεπε να κάθονται στο τραπέζι όλη την ώρα και να ρωτούν αν ήθελαν να σηκωθούν για να πάνε στην τουαλέτα». «Μπορούσες να χορέψεις λίγο – αλλά κατά κάποιο τρόπο χαιρετούσες τους πάντες […], οπότε σίγουρα δεν νιώθαμε ελεύθερες», πρόσθεσε η Holly.

Ακριβώς όπως και οι υπόλοιπες που ζούσαν στο λαμπερό αρχοντικό, η Holly και η Bridget ένιωθαν την πίεση να ακολουθήσουν τα μοντέρνα πρότυπα ομορφιάς της εποχής και «οι διατροφικές διαταραχές ήταν πραγματικά ανεξέλεγκτες».

«Υπήρχε πολλή βουλιμία στην έπαυλη σε σημείο που οι άνθρωποι κατέληγαν στο νοσοκομείο μερικές φορές και σε σημείο που οι σωλήνες του μπάνιου έπρεπε να αντικατασταθούν».

Η Bridget εξομολογήθηκε με γενναιότητα, χαρακτηριζόμενη ως «το μεγάλο κορίτσι», ότι προσπαθούσαν να την «ντροπιάσουν» και μέχρι σήμερα παλεύει με τα άσχημα σχόλια.

Για να βρεις μια θέση στη χλιδάτη βίλα, την οποία ο Hefner αγόρασε για 1 εκατομμύριο δολάρια το 1971, οι γυναίκες έπρεπε επίσης να έχουν κάποια ηλικία και υπήρχε και ένα όριο. «Αυτό ήταν σίγουρα ένα θέμα στο Playboy», είπε η Holly. «Νομίζω ότι το σιωπηλό όριο ηλικίας για μια Playmate ήταν τα 28».

Σύστημα διαβάθμισης

Όσες είχαν καταφέρει να μπουν στη βίλα, έβγαζαν επίσης φωτογραφίες Polaroid κατά τη διάρκεια των πολλών πάρτι με σταρ – τις οποίες ο Hugh, ο οποίος απεβίωσε στα 91 του χρόνια, βαθμολογούσε στη συνέχεια από το Α έως το D.

«D – δεν σε καλούν πίσω, C – είσαι ίσως στη λίστα με τα μεγάλα πάρτι, B – είσαι σε όλες τις λίστες με τα πάρτι, A – σε καλούν στα πάρτι στην πισίνα και άλλα τέτοια πράγματα», αποκάλυψε η Holly.

Αλλά αυτό, είπαν τα δύο πρώην «κουνελάκια» σε ένα πρόσφατο podcast, ήταν το μικρότερο από τα προβλήματά τους.

Συγκεκριμένα, η Holly είπε: «Όταν σκέφτομαι το χειρότερο πράγμα, σκέφτομαι μόνο τα πάντα στην κρεβατοκάμαρα και μόνο το γεγονός ότι οποιοσδήποτε θα μπορούσε να προσκληθεί εκεί μέσα. Δεν μπορούσαμε να συμφωνήσουμε για το ποιος θα έμπαινε μέσα και ποιος θα έβλεπε και ποιος θα έκανε οτιδήποτε και αυτό ήταν απλά τραυματικό».

Η Bridget συμφώνησε, λέγοντας ότι δεν θα μπορούσε να γίνει «χειρότερο» από αυτό που συνέβαινε στα υπνοδωμάτια.

«Δεν είχαμε φωνή κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου – ήταν πραγματικά δύσκολο».

‘Κοιτάζοντας πίσω, μου πήρε μερικά χρόνια για να ελευθερωθώ από την πλύση εγκεφάλου», πρόσθεσε η Holly.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.