Τα «παμ» κορίτσια του  Scorpios Music Bar «ξαναχτύπησαν» με ένα νέο καλοκαιρινό βίντεο με στόχο να επιστρέψουν στα trends του TikTok.

Το νέο δημιούργημα του μπαρ που βρίσκεται στην Καλλιθέα είναι μία summer edition του πρωτότυπου βίντεο που προκάλεσε φρενίτιδα στο διαδίκτυο κι έγινε viral με την ατάκα «Scorpios είναι για σένα. ΠΑΜ!».

Θέλοντας να διαφημίσουν το μαγαζί για το καλοκαίρι, τα κορίτσια του προσωπικού μετέφεραν το πρωτότυπο βίντεο στα δεδομένα της εποχής, αλλάζοντας και τα ποτά. Έτσι, το Αbsolut έγινε Pina Colada, το Gordon’s έγινε Daquiri και το Martini μετατράπηκε σε… Bam Pam.

Όπως είναι λογικό από το βίντεο δεν λείπουν η Μαρίνα Μπομπέτσι, που εξελίχθηκε στο πρόσωπο της επιχείρησης, η ξανθιά ιδιοκτήτρια Μαρία Ιορδάνοβα, η Κλεοπάτρα με το ωραίο χαμόγελο και η Αντωνία, που την αποκαλούν Ρωσίδα δύναμη.

Οι παραπάνω γνωστές φυσιογνωμίες του διαδικτύου, μαζί με τα υπόλοιπα κορίτσια που εργάζονται στο μπαρ, χορεύουν και προσκαλούν τον κόσμο να πάει στην παρέα τους και να πιεί ένα κοκτέιλ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Το βίντεο έχει ήδη ξεπεράσει τις 400.000 προβολές, όμως δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι έχει κουράσει το συγκεκριμένο περιεχόμενο, ανακυκλώνοντας την αρχική ιδέα.

@scorpiosmusicbarbackup

Αν θέλεις κάπου να διασκεδάσεις και να πιεις κοκτέιλ το καλοκαίρι ξέρεις που να έρθεις! (summer edition) #fun #scorpiosmusicbarathens #summer #girls

♬ original sound – scorpiosmusicbarbackup

Scorpios Music Bar: Το πρώτο βίντεο που τα ξεκίνησε όλα

@scorpiosmusicbarathens

Αν θέλεις κάπου να πας να διασκεδάσεις και να πιείς ποτό τότε το μαγαζί μας είναι για σένα! #μπεςφοργιου #bar #scorpiosmusicbarathens #girls

♬ original sound – ScorpiosMusicbarAthens

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!