Good life
Σε όλους μας έχει τύχει να πέσουν λίπη κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος τα οποία δεν καθαρίζονται εύκολα.
Ωστόσο αντί να τρίβουμε με τις ώρες τα λίπη, υπάρχει ένας τρόπος να κάνουμε το καθάρισμα πιο εύκολο.
Το μυστικό κρύβεται σε ένα υλικό της κουζίνας το οποίο μάλιστα χρησιμοποιούμε καθημερινά.
Ο λόγος για το αλάτι το οποίο χρησιμοποιούμε όλοι λιγότερο ή περισσότερο στα φαγητά μας.
Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να καθαρίσετε ως εξής:
Όσο είναι ο φούρνος ακόμα ζεστός, απλώστε ένα στρώμα αλάτι και σόδα μαγειρικής, επάνω τους. Αν έχουν ξεραθεί βρέξτε τα λίγο πριν για να είναι πιο καλό το αποτέλεσμα.
Όταν κρυώσει ο φούρνος ξύστε τα σημεία εκείνα και πλύνετέ τα μετά. Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει.