Το καρπούζι αναμφισβήτητα, αποτελεί το καλύτερο καλοκαιρινό φρούτο, που καταναλώνουν μικροί και μεγάλοι.

Αλλά ενώ όλοι μας έχουμε κόψει καρπούζι στην ζωή μας, ελάχιστοι έχουμε σκεφτεί ότι οι παραδοσιακές φέτες-βάρκες δεν είναι και ο πιο έξυπνος τρόπος για να το απολαύσουμε. Συνήθως καταλήγουμε μέσα σε ένα χάος από χυμό καρπουζιού στον πάγκο, στα χέρια και στα ρούχα.

Αυτό το καλοκαίρι, δοκιμάστε τον παρακάτω εκπληκτικά απλό τρόπο για να τεμαχίσετε και να σερβίρετε το καρπούζι. Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο και διαβάστε και τις λεπτομερείς οδηγίες και δεν θα το ξανακόψετε ποτέ ξανά με τον παλιό τρόπο!

">

Βήμα 1: Κόψτε το καρπούζι οριζόντια αντί για κατακόρυφα. Θα πρέπει να το κόψετε σαν να κόβατε ψωμάκι χάμπουργκερ.

Βήμα 2: Πάρτε το μισό και κόψτε το σε φέτες προς μία κατεύθυνση.

Βήμα 3: Στη συνέχεια, κρατώντας προσεκτικά τις φέτες ενωμένες μαζί, κόψτε το στην άλλη κατεύθυνση, έτσι ώστε να δημιουργηθούν μικρά τετράγωνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μόλις τελειώσετε τον τεμαχισμό, μπορείτε να παίρνετε ένα-ένα τα τετράγωνα κομμάτια, κρατώντας τα από την βάση και απολαμβάνοντας χωρίς μπελάδες το φρούτο που είναι ο αδιαμφισβήτητος βασιλιάς του καλοκαιριού!