ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

TikTok: Νεαρή ζήτησε από μπάρμαν το «χτύπημα του τυφώνα» και λιποθύμησε από τη σφαλιάρα! – Δείτε βίντεο 

Το κλιπ έγινε viral στα social media

TikTok: Νεαρή ζήτησε από μπάρμαν το «χτύπημα του τυφώνα» και λιποθύμησε από τη σφαλιάρα! – Δείτε βίντεο 

(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση: 09/12, 22.24): Στο TikTok δημοσιεύτηκε ένα βίντεο το οποίο δείχνει τη Βρετανίδα Gracie να πέφτει αναίσθητη από το χτύπημα ενός μπάρμαν, αφού επέλεξε να πάρει ένα «σφηνάκι του τυφώνα» για να κάνει χαμό στα social media.

Το κλιπ έγινε αμέσως viral, έχει προβληθεί πάνω από 7,8 εκατομμύρια φορές και όλοι ρωτούν ακριβώς το ίδιο πράγμα: «Γιατί να την χτυπήσει τόσο δυνατά;».

«Φυσικά έπεσα νοκ άουτ από το πρώτο και τελευταίο μου χτύπημα του τυφώνα», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο.

@itsgracedawg

ofc i get knocked out for my first and last hurricane shot🥳

♬ original sound – gracie

Το «hurricane shot» είναι ένα βρετανικό και όχι μόνο challenge, κατά τη διάρκεια του οποίου ένας πελάτης επιλέγει να πιει μονοκοπανιά ένα σφηνάκι, ενώ στη συνέχεια ο μπάρμαν του πετάει νερό στο πρόσωπο, πριν τον χαστουκίσει.

Στην περίπτωση της Gracie, ο υπερβολικά ενθουσιώδης μπάρμαν έδωσε λίγο παραπάνω δύναμη στο χτύπημα, το οποίο τελικά έστειλε την TikToker στο πάτωμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μήπως είναι αναίσθητη;» ακούγεται στο βίντεο να ρωτάει ο ανήσυχος μπάρμαν αφού η Gracie έπεσε προς τα πίσω. «Είσαι εντάξει, είσαι εντάξει», είπε μια φίλη της καθώς κρατούσε την Gracie.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.