Δεν πήγε όπως περίμενε η βραδινή έξοδος μιας νεαρής TikToker η οποία ήπιε λίγο παραπάνω, και χρεώθηκε πάρα πολλά λεφτά. Πρόκειται για την γνωστή influencer, Maddie, η οποία μοιράστηκε το συγκεκριμένο γεγονός με τους fans της.

H νεαρή TikToker, όπως αποκάλυψε στον λογαριασμό της έζησε ένα δράμα μιας και μια απλή έξοδό της με την παρέα της για μπύρες, της κόστισε… δισεκατομμύρια, τα οποία δεν υπήρχαν καν στην τραπεζική της κάρτα με αποτέλεσμα να έχει ένα εξωπραγματικό χρέος. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει και η ίδια, καθώς ξύπνησε και άνοιξε την εφαρμογή της τράπεζας της αντίκρισε το υπέρογκο χρέος και έμεινα άναυδη.

@gabefloress

We went out to the bar and Maddie checked her phone when we got home and she’s -$50 billion dollars in debt #fyppageforyou #fypシ

♬ original sound – gabe

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το υπόλοιπο της ανερχόταν στα 76,28 δολάρια ενώ, ακριβώς από κάτω υπήρχε το τεράστιο χρωστούμενο ποσό των 50 δισεκατομμυρίων. Πριν καν προλάβει να συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί κάλεσε την τράπεζα της και μίλησε με το αρμόδιο μέλος, όπου την καθησύχασε αμέσως και της εξήγησε πως πρόκειται για λάθος της τράπεζας. Αμέσως μετά από λίγα λεπτά, το υπόλοιπο της είχε επαναφερθεί σε εκείνο που έπρεπε και το χρέος σβήστηκε με το δράμα της νεαρής TikToker, να τελειώνει εκεί.