Good life
Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε σε περίπτωση που δεν έχετε ανοιχτήρι ή έχει χαλάσει το υπάρχον και πρέπει επειγόντως να ανοίξετε μια κονσέρβα;
Μην ανησυχείτε, υπάρχει λύση, αρκεί να έχετε ένα κουτάλι κοντά σας.
Το βίντεο που ακολουθεί μας προτείνει τρία απλά βήματα:
1. Πιάστε γερά τη κονσέρβα με το ένα χέρι και στο άλλο χέρι πιάστε γερά του κουτάλι κοντά στο ξεκίνημα της λαβής.
2. Τρίψτε την άκρη του κουταλιού στην κορυφή της κονσέρβας μέχρι να δημιουργηθεί βαθούλωμα και να τρυπήσει το μέταλλο.
3. Χρησιμοποιήστε την άκρη του κουταλιού για να κόψετε κυκλικά το καπάκι μέχρι να ανοίξει.
Δείτε το χρήσιμο κόλπο που μπορεί να σας φανεί σωτήριο σε δύσκολες καταστάσεις που δεν έχει εύκαιρο ανοιχτήρι: