Κάθε φορά που θέλετε να τηγανίσετε πατάτες, κρεμμύδια και τσιγαρίσετε ένα υλικό σκέφτεστε ένα πράγμα πάντα.

Ότι θα πεταχτεί το λάδι στα ρούχα σας ή την ποδιά σας ή ακόμα χειρότερα στο δέρμα σας και θα τρέχετε…

Για να μην ζείτε με το άγχος, λοιπόν, ο καλύτερος τρόπος για να ελαχιστοποιήσετε τις πιθανότητες να πάθετε ζημιά, είναι να ρίξετε λίγο αλάτι στο τηγάνι πριν κάψει το λάδι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δοκιμάστε το και θα δείτε πως λειτουργεί!