ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Ψοφάει» για αδιέξοδες κομματικές κάλπες και για συναυλίες ο Έλληνας που χρωστά ο καθένας 94.000 ευρώ από την ώρα που γεννιέται. Καμία ελπίδα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Χαμός έξω από το Μέγαρο Μαξίμου για τον διάσημο YouTuber IShowSpeed – Δείτε βίντεο 

Αιφνιδιάστηκαν οι αστυνομικοί

Χαμός έξω από το Μέγαρο Μαξίμου για τον διάσημο YouTuber IShowSpeed – Δείτε βίντεο 

Ένα απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε σήμερα (08/07) έξω από το Μέγαρο Μαξίμου και το Προεδρικό, επί της Ηρώδου Αττικού, όταν μία παρέα με 10 νεαρούς είδε τον γνωστό YouTuber ishowSpeed.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες είδε αρχικά ένα τζιπ με τον ΥοuTuber να κινείται επί της Βασιλίσσης Σοφίας και ακολούθως στο Μέγαρο Μαξίμου και σύντομα καταστρώθηκε το «σχέδιο».

Μέσα σε δευτερόλεπτα, εκατοντάδες πιτσιρικάδες άρχισαν να τρέχουν προς την Ηρώδου Αττικού, αιφνιδιάζοντας τους λίγους αστυνομικούς της ΥΜΕΤ και κινήθηκαν προς ένα μεγάλο τζιπ.

Έξω από το τζιπ ήταν ο ΥοuTuber, ο οποίος περικυκλώθηκε από τους νεαρούς.. Η ασφάλειά του -δυο ή τρία άτομα- μάταια προσπαθούσαν να απομακρύνουν τους νεαρούς που καταδίωξαν το όχημα μέχρι και την τελευταία στιγμή προτού απομακρυνθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο live που μεταδίδει μέσα από το κανάλι του, φαίνεται να βρίσκεται έξω από το Μέγαρο Μαξίμου και να ζητάει βοήθεια από τους αστυνομικούς, λέγοντας ότι τον ακολουθεί πλήθος κόσμου. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.