ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Η Ι.Τούνη δείχνει τη νέα της μύτη μετά την επέμβαση των 9.000 ευρώ

«Για εσένα που με ρωτάς για τη μύτη και αν μου άρεσε όπως έγινε... Αυτό που βλέπεις ΔΕΝ είναι το τελικό αποτέλεσμα»

Η Ι.Τούνη δείχνει τη νέα της μύτη μετά την επέμβαση των 9.000 ευρώ

Η Ιωάννα Τούνη αποφάσισε να απαντήσει στα σχόλια που δέχεται στα social media, με ανθρώπους να της λένε ότι το «μετά» της επέμβασής της στη μύτη δεν είναι και τόσο καλό.

Η Ιωάννα Τούνη υπεβλήθη στα τέλη Φλεβάρη σε πλαστική επέμβαση στη μύτη, με την ίδια να ενημερώνει σχετικά τους followers της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  και να «ανεβάζει» σειρά φωτογραφιών μετά το χειρουργείο.

Λίγες ημέρες αργότερα, η έβγαλε τον γύψο και μοιράστηκε τις πρώτες εικόνες της ανανεωμένης εικόνας της μέσω TikTok, αποκαλύπτοντας, μάλιστα, ότι η επέμβαση κόστισε 9.000 ευρώ.

Κάποιοι από τους ακόλουθούς της φαίνεται πως δεν ικανοποιήθηκαν από το αποτέλεσμα της αισθητικής επέμβασης και είπαν πως προτιμούσαν την προηγούμενη εικόνα της, ενώ άλλοι τη ρώτησαν αν η ίδια είναι ικανοποιημένη.

Μέσω story που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ιωάννα Τούνη, απάντησε ότι αυτό που φαίνεται δεν είναι το τελικό αποτέλεσμα, προσθέτοντας ότι θα χρειαστεί περίπου ένας χρόνος για να φτάσει η μύτη της στην τελική της μορφή.

«Για εσένα που με ρωτάς για τη μύτη και αν μου άρεσε όπως έγινε… Αυτό που βλέπεις ΔΕΝ είναι το τελικό αποτέλεσμα! Για τους επόμενους μήνες θα ξεπρήζεται! Θέλει περίπου έναν χρόνο για να φτάσει στην τελική της μορφή», ανέφερε στη λεζάντα του βίντεο που ανήρτησε η Ιωάννα Τούνη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Για εσένα που με ρωτάς για τη μύτη και αν αυτό είναι το τελικό αποτέλεσμα… Όχι, ελπίζω, δηλαδή, να μην είναι αυτό το τελικό αποτέλεσμα. Είναι πάρα πολύ πρησμένη ακόμη, πρέπει να ξεπρηστεί. Σκέψου ότι κάθε βράδυ για 8-10 ώρες, όσο παραπάνω μπορώ, κάνω αυτό εδώ το taping-σήμερα νομίζω το έχω κάνει σωστά-, για να βοηθήσουμε γενικά το οίδημα να “κάτσει”, οπότε θεωρώ ότι θα γίνει πολύ πιο ωραία από τη μύτη που βλέπεις τώρα. Γιατί ακόμα είναι λίγο… μπαμπάτσικη, δεν μου αρέσει τόσο. Θα δούμε όμως, δεν ξέρω παιδιά πώς θα βγει. Δεν ξέρω, προσευχηθείτε να βγει έτσι όπως τη φαντάστηκα, δεν ξέρω πώς την φαντάστηκα, αλλά…», λέει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.