ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

Η Τζένιφερ Λόπεζ συμμετείχε στα freak off πάρτι του Diddy – Τι αποκαλύπτει ο πρώην σύζυγός της (φωτο)

«Ρωτήστε την για τα 734 dildo και τα BABY OIL» είπε μεταξύ άλλων

Η Τζένιφερ Λόπεζ συμμετείχε στα freak off πάρτι του Diddy – Τι αποκαλύπτει ο πρώην σύζυγός της (φωτο)

Συμμετέχουσα και δρούσα στα περίφημα πάρτι οργίων του ράπερ Diddy φαίνεται πως ήταν η Τζένιφερ Λόπεζ, σύμφωνα με φωτογραφίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Με φωτογραφία από λίστα καλεσμένων την εκθέτει και ο πρώην σύντροφός της Οχάνι Νόα.

Συγκεκριμένα, ο Νόα μέσω μιας δημοσίευσής του στα social media έγραψε:

«ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ! Σε εκείνους τους ανθρώπους και τα μέσα ενημέρωσης που ρωτούσαν αν πήγα ή συμμετείχα ποτέ σε εκείνο το αναθεματισμένο Freak-Off πάρτι του Diddy η απάντηση μου είναι Όχι και Όχι. Ποτέ.

Αλλά η πρώην σύζυγός μου (Τζένιφερ Λόπεζ) a.k.a (JLO) το έκανε… Ρωτήστε την. Ω και ρωτήστε την για τα SEX TAPES. Ρωτήστε την για τα 734 dildo και τα BABY OIL».

Mάλιστα, ο ίδιος ανέβασε μια φωτογραφία με τη λίστα των συμμετεχόντων celebrities στα πάρτι του Diddy, μεταξύ των οποίων συμμετείχε και η διάσημη τραγουδίστρια.

Θυμίζουμε, πως ο Οχάνι Νόα μιλώντας πρόσφατα στην Daily Mail είχε πει ότι ο ράπερ Diddy ήταν η «πέτρα του σκανδάλου» για να χωρίσει με την Τζένιφερ Λόπεζ, καθώς εξηγεί πως «Μετά τη γνωριμία τους η Τζεν έγινε η J Lo, αυτή η μεγάλη επιχείρηση που φέρνει εκατομμύρια.

Είχε όλους αυτούς τους νέους ανθρώπους γύρω της, όλοι ήθελαν να βγάλουν χρήματα από αυτήν. Τηλεφωνούσα και ένας βοηθός μου έλεγε: Συγγνώμη, δεν είναι διαθέσιμη».

Δείτε φωτογραφίες της Τζένιφερ Λόπεζ με τον ράπερ Diddy στα πάρτι-όργια:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.