ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

ΗΠΑ: Νεκρή διάσημη TikToker σε ηλικία 25 ετών

Το δυσάρεστο νέο ανακοίνωσε ο σύζυγός της, Cameron Grigg, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram

ΗΠΑ: Νεκρή διάσημη TikToker σε ηλικία 25 ετών

Η διάσημη tiktoker Taylor Rousseau Grigg έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 25 ετών. Ο Cameron, περιέγραψε τον θάνατο της Taylor ως «ξαφνικό και απροσδόκητο» και δημοσίευσε ένα link μιας σελίδας GoFundMe. Στόχος είναι η παροχή βοήθειας στην οικογένεια με τα οικονομικά της έξοδα, για τη συντήρηση της βιωσιμότητας των οργάνων της, που θα δοθούν σε μορφή δωρεάς.

«Κανείς δεν μπορεί να αντιμετωπίσει αυτόν τον πόνο, ειδικά σε τόσο νεαρή ηλικία. Το τελευταίο έτος, η Taylor αντιμετώπισε περισσότερο πόνο και ταλαιπωρία από ό,τι βιώνουν οι περισσότεροι άνθρωποι σε μια ολόκληρη ζωή.

Παρ’ όλα αυτά, υπήρξε πάντα φως για όλους γύρω της και έφερνε χαρά σε όποιον την πλησίαζε. Ήταν η πιο γενναία και δυνατή γυναίκα που γνώρισε ποτέ και ότι η πίστη της στον Θεό υπερνικούσε κάθε δύσκολη στιγμή που αντιμετώπιζε, ακόμα και στις πιο σκοτεινές ώρες της», ήταν τα λόγια του Cameron ενώ συμπλήρωσε τα εξής:

«Παρόλο που το σώμα της την πρόδωσε, η μνήμη της θα διατηρηθεί για πάντα. Θα ήθελε όλοι να ξέρουν ότι είναι κάτι παραπάνω από καλά. Δεν υποφέρει πια, αλλά το σώμα της έχει αποκατασταθεί στο όνομα του Ιησού.

Μπορούμε να δοξάσουμε τον Θεό που δεν θα υποφέρει ποτέ ξανά και ότι πραγματικά ελευθερώθηκε από τις αλυσίδες της γης. Έχει φτάσει στην ολοκλήρωση και την τελειότητα!» πρόσθεσε μεταξύ άλλων, καθώς τα ζωτικά της όργανα συντηρούνται με τη βοήθεια μηχανημάτων έτσι ώστε να παραμείνουν βιώσιμα για δωρεά. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.