Η διάσημη tiktoker Taylor Rousseau Grigg έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 25 ετών. Ο Cameron, περιέγραψε τον θάνατο της Taylor ως «ξαφνικό και απροσδόκητο» και δημοσίευσε ένα link μιας σελίδας GoFundMe. Στόχος είναι η παροχή βοήθειας στην οικογένεια με τα οικονομικά της έξοδα, για τη συντήρηση της βιωσιμότητας των οργάνων της, που θα δοθούν σε μορφή δωρεάς.

«Κανείς δεν μπορεί να αντιμετωπίσει αυτόν τον πόνο, ειδικά σε τόσο νεαρή ηλικία. Το τελευταίο έτος, η Taylor αντιμετώπισε περισσότερο πόνο και ταλαιπωρία από ό,τι βιώνουν οι περισσότεροι άνθρωποι σε μια ολόκληρη ζωή.

Παρ’ όλα αυτά, υπήρξε πάντα φως για όλους γύρω της και έφερνε χαρά σε όποιον την πλησίαζε. Ήταν η πιο γενναία και δυνατή γυναίκα που γνώρισε ποτέ και ότι η πίστη της στον Θεό υπερνικούσε κάθε δύσκολη στιγμή που αντιμετώπιζε, ακόμα και στις πιο σκοτεινές ώρες της», ήταν τα λόγια του Cameron ενώ συμπλήρωσε τα εξής:

«Παρόλο που το σώμα της την πρόδωσε, η μνήμη της θα διατηρηθεί για πάντα. Θα ήθελε όλοι να ξέρουν ότι είναι κάτι παραπάνω από καλά. Δεν υποφέρει πια, αλλά το σώμα της έχει αποκατασταθεί στο όνομα του Ιησού.

Μπορούμε να δοξάσουμε τον Θεό που δεν θα υποφέρει ποτέ ξανά και ότι πραγματικά ελευθερώθηκε από τις αλυσίδες της γης. Έχει φτάσει στην ολοκλήρωση και την τελειότητα!» πρόσθεσε μεταξύ άλλων, καθώς τα ζωτικά της όργανα συντηρούνται με τη βοήθεια μηχανημάτων έτσι ώστε να παραμείνουν βιώσιμα για δωρεά. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!