ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πολύ κακό για το... τίποτα! Κυριολεκτικά, όμως...
prodeals.gr

Ισχυρή η πιθανότητα να επιστρέψει στη Eurovision 2025 η Ολλανδία και ο φετινός τραγουδιστής μετά την αποβολή του

Αρχικά είχε αναφερθεί ότι η Ολλανδία ήταν μία από τις χώρες οι οποίες δεν θα συμμετείχαν στον διαγωνισμό του χρόνου

Ισχυρή η πιθανότητα να επιστρέψει στη Eurovision 2025 η Ολλανδία και ο φετινός τραγουδιστής μετά την αποβολή του

Ο ολλανδικός Τύπος αναφέρει ότι ο τραγουδιστής Τζουστ Κλάιν που εκπροσώπησε την Ολλανδία στον φετινό διαγωνισμό της της Eurovision είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει για τη Eurovision 2025, που θα πραγματοποιηθεί στη Βασιλεία της Ελβετίας. 

Είχε αρχικά αναφερθεί ότι η Ολλανδία ήταν μία από τις χώρες οι οποίες δεν θα συμμετείχαν στον διαγωνισμό του χρόνου, έπειτα από τον αποκλεισμό του τραγουδιστή στον φετινό διαγωνισμό λόγω καταγγελίας μέλους του συνεργείου παραγωγής στη σουηδική αστυνομία για ένα λεγόμενο «περιστατικό στα παρασκήνια».

Το RTL Boulevard ανέφερε το βράδυ του Σαββάτου 12 Οκτωβρίου ότι ο Κλάιν βρίσκεται σε συνομιλίες με το AVROTROS (Ολλανδικός ραδιοφωνικός και τηλεοπτικός σταθμός) σχετικά με την πιθανή συμμετοχή του στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί στη Βασιλεία. Το AVROTROS ενημέρωσε το Boulevard ότι προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι νέο για να μοιραστεί.

Ο ρεπόρτερ του RTL Boulevard, Άραν Μπέιντ, εκτιμά ότι γύρω στην 1η Νοεμβρίου όχι μόνο θα επιβεβαιωθεί η συμμετοχή της Ολλανδίας στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, αλλά θα ανακοινωθεί και ο καλλιτέχνης που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στην Ελβετία. Σύμφωνα με πηγές κοντά στο RTL Boulevard, υπάρχουν ισχυρές πιθανότητες ο Κλάιν να εκπροσωπήσει για άλλη μια φορά την Ολλανδία στον Διαγωνισμό του Τραγουδιού.

Το βράδυ της Παρασκευής 11 Οκτωβρίου, ο Κλάιν δημοσίευσε ένα screenshot σε story στο Instagram, που έγραφε τη φράση: «joost klein 2025» στην οθόνη του υπολογιστή του.

Παραμένει ασαφές αν αυτή η ανάρτηση ακολούθησε πιθανές συνομιλίες με το AVROTROS.

Είναι πιθανό να χρειαστούν μερικές ακόμα εβδομάδες για μια επίσημη απάντηση από το AVROTROS σχετικά με το αν η Ολλανδία θα συμμετάσχει και, αν ναι, ποιον καλλιτέχνη θα στείλει στη Βασιλεία.

Ο Ολλανδός Τζουστ Κλάιν αποκλείστηκε από τη Eurovision

Την ημέρα του τελικού, 11 Μαΐου, έγινε γνωστό ότι η Ολλανδία τέθηκε εκτός του τελικού της Eurovision μετά τις καταγγελίες για τον Τζουστ Κλάιν.

Με επίσημη ανακοίνωσή της η EBU είχε ενημερώσει πως ο Ολλανδός τραγουδιστής δεν θα συμμετείχε στον μεγάλο τελικό της Eurovision.

Αν και η διοργάνωση δεν είχε ξεκαθαρίσει τι ακριβώς έχει συμβεί σχετικά με το περιστατικό, για το οποίο κατηγορούνταν ο καλλιτέχνης, ανακοίνωσε τον αποκλεισμό του. Η ανακοίνωση έκανε λόγο για «ανάρμοστη συμπεριφορά» απέναντι σε μέλος της παραγωγής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Ολλανδός καλλιτέχνης Joost Klein δεν θα συμμετάσχει στον μεγάλο τελικό του φετινού Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision.

Η σουηδική αστυνομία διερεύνησε την καταγγελία μιας γυναίκας μέλους του συνεργείου παραγωγής μετά από ένα περιστατικό που ακολούθησε την εμφάνισή του στον ημιτελικό της Πέμπτης το βράδυ. Όσο η νομική διαδικασία παίρνει τον δρόμο της, δεν θα ήταν σκόπιμο να συνεχίσει στον Διαγωνισμό.

Θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε ότι, σε αντίθεση με ορισμένες αναφορές στα μέσα ενημέρωσης και τις εικασίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το περιστατικό αυτό δεν αφορούσε κανέναν άλλο καλλιτέχνη ή μέλος της αποστολής.

Διατηρούμε πολιτική μηδενικής ανοχής απέναντι σε ανάρμοστη συμπεριφορά στην εκδήλωσή μας και δεσμευόμαστε να παρέχουμε ένα ασφαλές και προστατευμένο περιβάλλον εργασίας για όλο το προσωπικό του Διαγωνισμού. Υπό αυτό το πρίσμα, η συμπεριφορά του Joost Klein προς ένα μέλος της ομάδας θεωρείται ότι παραβιάζει τους κανόνες του Διαγωνισμού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο μεγάλος τελικός του 68ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision θα συνεχιστεί τώρα με 25 συμμετέχοντα τραγούδια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.