ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κ.Λιόλιου: Ποια είναι η ιστορία πίσω από το τραγούδι «Νοικιάστηκε»

Δηλώνει «την υπόστασή μας τον εαυτό μας τις σχέσεις μας το εγώ μας»

Κ.Λιόλιου: Ποια είναι η ιστορία πίσω από το τραγούδι «Νοικιάστηκε»

Η Κ.Λιόλιου φρόντισε να ξεδιαλύνει και την παρανόηση που υπάρχει με ένα κομμάτι των στίχων αναφορικά με τους «ήχους 16» και όπως διευκρίνισε δεν πρόκειται για κάποιους «16 ήχους» αλλά για το όνομα και τον αριθμό της οδού δηλαδή «Ηχούς 16» το μόνο που δεν διευκρίνισε η τραγουδίστρια είναι αν πρόκειται για την οδό στο Παλαιό Φάληρο ή στο Γαλάτσι. 

Στο γνωστό της τραγούδι με τίτλο «Νοικιάστηκε» και την ιστορία που υπάρχει πίσω από αυτό, αναφέρθηκε η Κατερίνα Λιόλιου.

Η νεαρή τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη σε podcast και μια ερώτηση που δέχθηκε, αφορούσε το… ποσό με το οποίο νοικιάστηκε το εν λόγω σπίτι. Όπως απάντησε, το σπίτι αυτό έχει «ανεκτίμητη αξία».

Εξήγησε ότι είναι μεταφορική η αξία του σπιτιού, αφού δηλώνει «την υπόστασή μας, τον εαυτό μας, τις σχέσεις μας, το εγώ μας».

Συνεχίζοντας, διευκρίνισε ότι η στιχουργός Ελένη Γιαννατσούλια έγραψε το συγκεκριμένο τραγούδι «με κυριολεκτικό τρόπο», καθώς «ήταν το παλιό της σπίτι». Το συνδύασε «με την τότε κατάσταση της ζωής της. Πέρασε μετά από πολλά χρόνια απ’ έξω και είδε άλλο ζευγάρι».

«Άναψαν στην πόλη φώτα
Άλλαξα απόψε ρότα
Κι έφτασα Ηχούς δεκάξι
Τ’ άστρα σου που μου ‘χες τάξει»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.