ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!

Κ.Μίντλετον: Επιστρέφει στα βασιλικά της καθήκοντα (βίντεο)

Στο πλευρό της βρίσκεται ο σύζυγός της πρίγκιπας Ουίλιαμς

Κ.Μίντλετον: Επιστρέφει στα βασιλικά της καθήκοντα (βίντεο)

Στην πιο σημαντική δημόσια εμφάνισή της μέχρι σήμερα, η Κέιτ Μίντλετον συνάντησε την Πέμπτη (10/1) μαζί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ τις οικογένειες της Bebe King, έξι ετών, της Elsie Dot Stancombe, επτά ετών, και της Alice Dasilva Aguiar, εννέα ετών.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας πραγματοποίησε την επίσκεψή της μαζί με τον σύζυγό της στο Σάουθπορτ για να παρηγορήσει τις οικογένειες των τριών κοριτσιών που έχασαν τη ζωή τους στην τραγωδία του Ιουλίου στην επίθεση με μαχαίρι.

Σε μια βαθιά προσωπική δήλωση που κυκλοφόρησε μετά την επίθεση, η πριγκίπισσα έγραψε: «Ως γονείς, δεν μπορούμε να φανταστούμε τι περνούν οι οικογένειες, οι φίλοι και οι αγαπημένοι όσων σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν σήμερα στο Σάουθπορτ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για την πρώτη δημόσια εμφάνιση της πριγκίπισσας από τότε που ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα ότι είχε ολοκληρώσει τη θεραπεία για τον καρκίνο και ότι θα αναλάμβανε μια σταδιακή και βάσει προγράμματος επιστροφή στα δημόσια καθήκοντά της.

Δείτε το βίντεο από την επίσκεψή της:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.