ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

Κ.Ταραμπάνκο: «Δεν θα έβγαινα ραντεβού με τον Λιάγκα αν και είναι πολύ έξυπνος»

Το διάσημο μοντέλο μίλησε και για τη σημασία της ψυχοθεραπείας στη ζωή της

Κ.Ταραμπάνκο: «Δεν θα έβγαινα ραντεβού με τον Λιάγκα αν και είναι πολύ έξυπνος»

Μιλώντας προσφάτως σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στο GNTM, απέκλεισε ένα πιθανό ενδεχόμενο να έβγαινε ραντεβού με τον Γιώργο Λιάγκα ή με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Ταυτόχρονα μίλησε για τη θετική επίπτωση που είχε η ψυχοθεραπεία στη ζωή της, ειδικά μετά το τέλος του GNTM, ενώ αναφέρθηκε και για τις επαγγελματικές προτάσεις που της έχουν γίνει.

«Μου είχαν κάνει πρόταση για το “I’m Celebrity”, για το “Survivor all star” αλλά είπα ότι τώρα πάμε για ηθοποιία που και αυτό δηλώνω, ηθοποιός. Έχω βγάλει λεφτά από τα ριάλιτι», είπε αρχικά η Κάτια Ταραμπάνκο.

«[…]Ένιωθα ότι χάνω λίγο τα πατήματά μου, τον εαυτό μου, ειδικά μετά την απότομη διασημότητα του GNTM. Στην αρχή νόμιζα ότι είμαι μια χαρά. Στα social, στα μηνύματα ήταν περισσότερα τα hate και ακραία.

[…]Στο GNTM θα γινόμουν coach. Όπου και να με ρίξεις θα “κολυμπήσω”, επιβιώνω και το κάνω και πάρα πολύ καλά.Κάτι το οποίο θα μου ταίριαζε περισσότερο είναι να καθοδηγώ, coaching, σαν την Χριστοπούλου.

Η Ηλιάνα είναι ένα πανέμορφο πλάσμα, εντυπωσιακή γυναίκα αλλά θέλει λίγο παραπάνω μπρίο, ένταση. Η Καγιά έχει πολύ έντονο χαρακτήρα».

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η Κάτια Ταραμπάνκο είπε: «Θα γίνω 28 σε έναν μήνα. Είμαι ελεύθερη, η τελευταία μου σχέση ήταν πέρυσι αλλά δεν βγήκε παραέξω, δεν ήταν διάσημος, έγινε στην πορεία, στον μουσικό χώρο.

Είμαι ελεύθερη, περνάω καταπληκτικά. Δεν θα έβγαινα ραντεβού ούτε τον Αργυρό, ούτε με τον Λιάγκα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Γιώργος είναι πολύ έξυπνος και με προσελκύουν τέτοιοι άντρες. Δεν είναι κριτήριό μου η εμφάνιση στους άντρες, το έχει αποδείξει και η πορεία μου. Άμα έχει μυαλό ο άλλος, τύφλα να έχει η εμφάνιση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.