ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Ψοφάει» για αδιέξοδες κομματικές κάλπες και για συναυλίες ο Έλληνας που χρωστά ο καθένας 94.000 ευρώ από την ώρα που γεννιέται. Καμία ελπίδα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

K. West: Ισχυρίζεται ότι ο Diddy έκανε σεξ επί χρήμασι με την Beyonce, έχοντας τη συγκατάθεση του συζύγου της!

Ο σύντροφος της γνωστής pop star είναι ο ράπερ Jay Z

K. West: Ισχυρίζεται ότι ο Diddy έκανε σεξ επί χρήμασι με την Beyonce, έχοντας τη συγκατάθεση του συζύγου της!

Με αφορμή το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει σχετικά με τα πάρτι που διοργάνωνε ο ράπερ Diddy και την εμπλοκή του σε κύκλωμα μαστροπείας και περιπτώσεων σεξουαλικής κακοποίησης, διάφορα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επαναφέρουν αποσπάσματα παλαιότερων συνεντεύξεων του ράπερ Kanye West με αποκαλυπτικές δηλώσεις.

Σε συνέντευξή του ο ράπερ Kanye West και πρώην σύζυγος της Kim Kardashian είχε ισχυριστεί ότι η διάσημη τραγουδίστρια Beyonce συνευρισκόταν ερωτικά με τον Diddy έναντι τεράστιων χρηματικών ποσών, συμμετέχοντας παράλληλα σε πολλά από τα όργια που γίνονταν στα πάρτι του, ενώ μάλιστα το γνώριζε ο σύζυγός της Jay Z!

Από την κυκλοφορία της φήμης – ισχυρισμού του Kanye West που παλιά ήταν φίλος και συνεργάτης με τον Diddy, αμερικανικά μέσα αναζητούν αντί χρημάτων βίντεο που κυκλοφορεί και ενδεχομένως να δείχνει ερωτικές σκηνές της Beyonce με τον 54χρονο ράπερ.

Ο West, τον Οκτώβριο του 2022, εμφανίστηκε στο podcast του Drink Champs όπου κατακεραύνωσε τον Diddy, χαρακτηρίζοντας τον άπληστο, ενώ δήλωσε τα εξής:

«Δεν μπορούν να με ελέγξουν. Μπορούν να ελέγξουν τον Shaq, μπορούν να ελέγξουν τον Charles Barkley, θα μπορούσαν να ελέγξουν τον LeBron James, μπορούν να ελέγξουν τον Jay-Z και την Beyonce. Αλλά δεν μπορούν να με ελέγξουν».

Αν και αργότερα το επεισόδιο του podcast διαγράφηκε, ένα απόσπασμα από τα σχόλια του West εμφανίστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο παρακάτω:

Οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του ράπερ Sean Diddy Combs τρέχουν με γοργούς ρυθμούς και το μόνο σίγουρο είναι πως τα άτομα που εμπλέκονται γύρω από τις καταγγελίες, θα αποκαλυφθούν εν παρόδω χρόνω.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.