Η Χέιλι Μπίμπερ, που περιμένει το πρώτο της παιδί, τα περνάει περίφημα στις διακοπές της και αποφασίζει να μας το δείξει.

Σε ένα νέο καρουζέλ φωτογραφιών στο Instagram που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη 11 Ιουλίου, το μοντέλο μοιράστηκε μια ματιά στην καθημερινότητά της ως τώρα.

Σε ένα στιγμιότυπο ποζάρει στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου φορώντας ένα λευκό T-shirt και ένα κόκκινο πλεκτό μάλλινο σκουφάκι.

Σε άλλη φωτογραφία φορά ένα oversized ναυτικό μπλε T-shirt της Fila, ενώ σε μία ακόμη κοιτάζει απευθείας την κάμερα. Στο ίδιο καρουζέλ έχει μοιραστεί και φωτογραφίες από διάφορες στιγμές της μέσα στις ημέρες, αλλά και σημεία που επισκέφθηκε.

Η Hailey Bieber και ο Justin Bieber ανακοίνωσαν πως θα γίνουν πρώτοι φορά γονείς τον Μάιο του 2024, μέσα από μία ανάρτηση μέσω της οποίας μάθαμε πως ανανέωσαν και τους όρκους του έξι ετών γάμου τους.

Σύμφωνα με πηγή που βρίσκεται πολύ κοντά τους και μίλησε στο People, «Είναι πολύ συγκινημένοι και οι δύο. Αισθάνονται τόσο ευλογημένοι. Επίσης αισθάνονται πολύ προστατευτικοί απέναντι στο μωρό από τη στιγμή που το έμαθαν. Το μοιράστηκαν με την οικογένεια και τους κοντινούς τους φίλους. Ήταν πολύ σημαντικό να το κρατήσουν μυστικό και να το ευχαριστηθούν όσο περισσότερο γινόταν μέχρι να το επιβεβαιώσουν δημόσια».

Πριν αποφασίσουν να αποκτήσουν παιδί περίμεναν την κατάλληλη στιγμή να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. Όπως αναφέρουν άτομα από το κοντινό τους περιβάλλον ειδικά η Hailey δεν ήθελε να επισπεύσει τα πράγματα και να αποκτήσει ένα παιδί αμέσως μετά το γάμο τους, παρότι «γνώριζε από πάντα ότι ήθελε να γίνει μητέρα, οπότε αυτό είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα». Η ίδια προτιμούσε να πάρουν το χρόνο τους και να ευχαριστηθούν το γεγονός ότι ήταν ζευγάρι πριν ξεκινήσουν τις προσπάθειες για παιδί. Πάντως από τη στιγμή που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, φαίνεται να απολαμβάνει κάθε στιγμή της και μοιράζεται συχνά με τους ακολούθους της φωτογραφίες από την καθημερινότητά της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!