Οι «fans» του Κωνσταντίνου Αργυρού περίμεναν πως και πως την σημερινή συνέντευξη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, για να ακούσουν, επιτέλους, από το στόμα του διάσημου τραγουδιστή όλες στις εξελίξεις γύρω από την προσωπική του ζωή.

Κι αυτό γιατί ο τραγουδιστής, που βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας του και σε λίγες ημέρες θα δώσει την πρώτη του συναυλία στο εμβληματικό Albert Hall, θα γίνει το επόμενο διάστημα πατέρας από την σύντροφό του, Αλεξάνδρα Νίκα, μια εξέλιξη που κράτησε ευλαβικά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για όσο καιρό μπόρεσε.

Μιλώντας στον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος ταξίδεψε ειδικά για την περίσταση στο Λονδίνο, ο Κωνσταντίνος Αργυρός αποκάλυψε τους λόγους που αποφεύγει τα φώτα όταν δεν βρίσκεται στη σκηνή.

«Δεν μιλάω για τα προσωπικά μου γιατί πρέπει να προστατεύσω τους ανθρώπους που είναι στο πλευρό μου και ενδεχομένως δεν θέλουν να δείξουν τη ζωή τους.

Από τη στιγμή που δεν θέλουν εγώ θα το σεβαστώ.

Έχω μεγαλώσει σε μια όμορφη οικογένεια και έχω πάρει αγάπη και θα ήθελα να τη μοιράσω και στη δική μου οικογένεια» είπε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος περιμένει το επόμενο διάστημα να κρατήσει στα χέρια του το πρώτο του παιδί.

«Έχω μεγαλώσει σε μια πολύ όμορφη οικογένεια, με πολλή αγάπη και αυτή την αγάπη που έχω πάρει θέλω να τη μοιράσω και στη δική μου οικογένεια.

Δεν με αγχώνει καθόλου η πατρότητα, από μικρός ήθελα να κάνω οικογένεια.

Είμαι πολύ καλός με τα παιδιά.

Με φαντάζομαι από μικρός να γίνω μπαμπάς. Τα παιδιά θέλουν αγάπη, δεν με αγχώνει κάτι.

Αγάπη και υπομονή. Δεν μπορώ να κρίνω εγώ αν θα πάρει το παιδί μου το μουσικό ταλέντο μου.

Ό,τι θέλει ο Θεός».

Όσο για τον γάμο; Δεν είναι κάτι που τον αγχώνει αυτή τη στιγμή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Κάποια στιγμή θα γίνει και γάμος. Δεν γνωρίζω αν θα γίνει πριν ή μετά το παιδί».