Το λεμόνι, αποτελεί ένα από τα βασικά συστατικά που χρησιμοποιείς σε πολλά φαγητά και πιθανόν συχνά να χρειάζεται απλά λίγες σταγόνες είναι λίγο χυμό από αυτό.
Εξάλλου τα λεμόνια είναι ένα από τα βασικά υλικά στην μαγειρική, μια και προσφέρει σημαντικές… λύσεις στο φαγητό που ετοιμάζουμε, ενώ δίνει άλλο… άρωμα και γεύση όταν συνδυαστεί με κρέατα που έχουμε ετοιμάσει, είτε στην σχάρα, είτε στον φούρνο.
Το πιθανότερο είναι ότι το κόβεις στη μέση για να το χρησιμοποιήσεις. Μπορεί να θεωρείς πώς ο τρόπος σου είναι ο σωστός, αλλά μάλλον δεν ισχύει κάτι τέτοιο.
Οι περισσότεροι κόβουμε τα λεμόνια στην μέση και τα αφήνουμε έτσι στο ψυγείο ή τα πετάμε στα σκουπίδια. Όμως, υπάρχει ένας τρόπος που θα μας βοηθήσει να μην… χάνουμε καθόλου χυμό από τα λεμόνια μας.
Αυτό λοιπόν που πρέπει να κάνεις είναι να τρυπάς το λεμόνι με πιρούνι και μετά να το ζουλήξεις όσο χρειάζεσαι. Έτσι θα χαλάσεις μόνο την ποσότητα που θέλεις.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.