ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

Κρις Έβανς: Στη Δράμα για ποτό ο γνωστός ηθοποιός ενόψει των γυρισμάτων του «Sacrifice» (φωτο)

Ορισμένες λήψεις της ταινίας «Sacrifice» γίνονται στην περιοχή του Βώλακα

Κρις Έβανς: Στη Δράμα για ποτό ο γνωστός ηθοποιός ενόψει των γυρισμάτων του «Sacrifice» (φωτο)

O διάσημος Χολιγουντιανός αστέρας μαζί με άλλους συναδέλφους του βρίσκονται στη Δράμα, καθώς η πόλη επιλέχθηκε από κινηματογραφικούς παραγωγούς για τα γυρίσματα της ταινίας Sacrifice, που θα προβληθεί στο Netflix.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα γυρίσματα γίνονται στα λατομεία εξόρυξης μαρμάρου στην περιοχή του Βώλακα, στον δήμο Κάτω Νευροκοπίου της ορεινής Δράμας.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν και άλλοι γνωστοί ηθοποιοί όπως ο Βενσάν Κασέλ, η Άνια Τέιλορ-Τζόι, η Σάλμα Χάγιεκ και ο Σαμ Ρίτσαρντσον.

Έτσι το παρεάκι των ηθοποιών δεν έχασε την ευκαιρία να περιηγηθεί στην τοπική νυχτερινή ζωή, σύμφωνα με φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Κρις Έβανς μαζί με άλλους ηθοποιούς σε τοπικό μαγαζί:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.