ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Γυμνοσάλιαγκας...

Κρήτη: Tεράστια τουριστική διάκριση για τη μεγαλόνησο

Διαβάστε σε ποια θέση κατατάχθηκε σύμφωνα με το Conde Nast Traveller

Κρήτη: Tεράστια τουριστική διάκριση για τη μεγαλόνησο

Δεν αποτελεί κάποιο «επτασφράγιστο» μυστικό η ομορφιά του ελληνικού νησιού με τα ιδιαίτερα ήθη και έθιμά του, τον φυσικό του πλούτο και τις όμορφες παραλίες του. Παρόλα αυτά μια νέα έρευνα ευρωπαϊκών προδιαγραφών έρχεται να επιβεβαιώσει τα παραπάνω για το κάλλος της Κρήτης. 

Σύμφωνα λοιπόν με την κορυφαία ταξιδιωτική ιστοσελίδα Conde Nast Traveller, η Κρήτη βρισκόταν στην 3η θέση για τον καλύτερο τουριστικό προορισμό τον μήνα Οκτώβριο, μεταξύ 13 πιθανών προορισμών.

Άλλωστε σύμφωνα με το Conde Nast Traveller:

«ως γενέτειρα του Δία, της Αφροδίτης, του Απόλλωνα και όλου του δυτικού πολιτισμού, η Κρήτη είναι ένας μύθος που έγινε πραγματικότητα.

Το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας έχει παραδεισένιες παραλίες, όρμους με φόντο τις ζωηρές αποχρώσεις του μπλε, εύφορες πλαγιές και μια θερινή σεζόν αρκετά μεγάλη για διακοπές στην παραλία τον Οκτώβριο.

Μπορείτε να περιπλανηθείτε στους αρχαίους ναούς και στο Παλάτι της Κνωσού χωρίς κόσμο και να απολαύσετε την κρητική κουζίνα σε οικογενειακά εστιατόρια μέσα σε ορεινά χωριά».

Αξίζει να σημειωθεί πως η Κρήτη βρίσκεται στην τριάδα, με την Κύπρο να είναι στην πρώτη θέση και την Σικελία στην δεύτερη, ενώ μέσα στη σχετική λίστα βρίσκονται ακόμη δύο ελληνικά νησιά, η Ρόδος και η Κως.

Συγκεκριμένα, η λίστα ολοκληρώνεται ως εξής:

1.Κύπρος

2.Σικελία

3.Κρήτη

4.Καλαβρία

5.Μάλτα

6.Ίμπιζα

7.Μπόντρουμ,

8.Ρόδος,

9.Κάντιθ,

10.Λανζαρότε,

11.Αλγκάρβε,

12.Αντάλια

13.Κως.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.