ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

Λίαμ Νίσον: Εγκαταλείπει τις ταινίες δράσης – «Αυτό πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή»

Διαβάστε για ποιο λόγο ο διάσημος ηθοποιός πήρε αυτή την απόφαση

Λίαμ Νίσον: Εγκαταλείπει τις ταινίες δράσης – «Αυτό πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή»

Τις ταινίες δράσης φαίνεται πως «αποχαιρετά» ο Λίαμ Νίσον μετά από πρόσφατες δηλώσεις που έκανε, εξηγώντας πως ο βασικός λόγος για αυτή την απόφασή του είναι η ηλικία του.

Συγκεκριμένα, ο Ιρλανδός ηθοποιός, ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές ταινίες όπως το «Taken» (2008), «The Marksman» (2021), αλλά και στο βραβευμένο με όσκαρ δράμα «Schindler’s List», παραχώρησε συνέντευξη στο People τονίζοντας πως δεν γίνεται να βασίζεται ως επί το πλείστον στον κασκαντέρ του, Μαρκ Βάνσελοου.

«Είμαι 72 ετών. Αυτό πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή. Δεν μπορείς να ξεγελάσεις το κοινό. […] Δεν θέλω ο Μαρκ να παλεύει για μένα στις σκηνές μάχης» ήταν μερικά από τα λόγια της συνέντευξής του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προς το παρόν δεν έχει προχωρήσει σε κάποια επίσημη ανακοίνωση απόσυρσης συνολικά από την υποκριτική, ωστόσο η αποχώρησή του από τις ταινίες δράσης «ίσως γίνει στα τέλη του επόμενου έτους» όπως δήλωσε ο ίδιος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.