ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Μ.Παγώνη για το θάνατο της Ν.Γεωργίου: «Τα όργανα σταμάτησαν να λειτουργούν – Αν είχε πάει σε ένα γιατρό θα έβλεπε τι συμβαίνει»

«Τις τελευταίες μέρες δεν αισθανόταν καλά και μάλιστα πήρε και άδεια και έμεινε στο σπίτι της» είπε η Μ.Παγώνη

Μ.Παγώνη για το θάνατο της Ν.Γεωργίου: «Τα όργανα σταμάτησαν να λειτουργούν – Αν είχε πάει σε ένα γιατρό θα έβλεπε τι συμβαίνει»

Η Ματίνα Παγώνη αναφέρθηκε στην πρώην παίκτρια του MasterChef, Ντέμη Γεωργίου, η οποία προσβλήθηκε από βακτηριακή λοίμωξη και έχασε τη ζωή της μετά από σηπτικό σοκ.

«Στην άτυχη αυτή κοπέλα συνέβη σηπτικό σοκ δηλαδή πολυοργανική ανεπάρκεια, όλα τα όργανα πλέον έφτασαν να μην λειτουργούν. Γι’ αυτό είχαμε και τον θάνατο», είπε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ μιλώντας στην εκπομπή «Summer’s cool».

«Η κοπέλα τις τελευταίες μέρες δεν αισθανόταν καλά και μάλιστα πήρε και άδεια και έμεινε στο σπίτι της. Αυτό σημαίνει ότι αν πήγαινε σε έναν γιατρό, έκανε κάποιες εξετάσεις, θα έβλεπε τι συμβαίνει. Δυστυχώς, δεν πήγε, παρά καθόταν σπίτι μόνο για να ξεκουραστεί. Πιστεύω ότι θα είχε και κάποια άλλα συμπτώματα», τόνισε η Ματίνα Παγώνη.

Μάλιστα, υπογράμμισε ότι, «εμείς πρέπει να περιμένουμε τις εξετάσεις που έχουν σταλεί να δούμε ποιο είναι το δυνατό μικρόβιο που έκανε το σηπτικό σοκ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, εξηγώντας τη λειτουργία των βακτηρίων είπε ότι: «τα βακτήρια μπαίνουν στους ιστούς καταστρέφουν τα κύτταρα και απελευθερώνουν τοξίνες. Αυτές οι τοξίνες δημιουργούν την όλη κατάσταση στα διάφορα όργανα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.