Viral έγινε η πρόσφατη δημοσίευση της πρώην πορνοστάρ Mia Khalifa, στην οποία ανέβασε ένα βίντεο όπου ευχόταν μετατραυματικό στρες σε κάθε άνδρα που υπηρετεί στον αμερικανικό στρατό. Μάλιστα, η συγκεκριμένα ανάρτησή της έχει πάνω από 2 εκατομμύρια προβολές.

«Καλημέρα σε όλους, όσοι δεν είναι στον αμερικανικό στρατό. Καλημέρα σε όλους όσοι κάθονται στο σπίτι τους και όχι σε έδαφος που δεν τους ανήκει, πολεμώντας έναν πόλεμο για μια χώρα που δεν νοιάζεται γι’ αυτούς.

Ελπίζω να πας εκεί πέρα και να μπερδευτεί το μυαλουδάκι σου από το μετατραυματικό στρες και να γυρίσεις εδώ πίσω και να δεις πόσο νοιάζονται οι Ηνωμένες Πολιτείες για σένα, γλύκα!

Δες πόσο πολύ νοιάζονται για σένα όταν επιστρέψεις» ήταν τα λόγια της πρώην πορνοστάρ με καταγωγή από τον Λίβανο.

Μάλιστα, η Mia Khalifa έχει καυτηριάσει σε παρόμοιες δημοσιεύσεις της αλλά και μέσω συνεντεύξεών της, την αυταρχική πολιτική των ΗΠΑ να επεμβαίνουν στο οτιδήποτε που δεν τους αφορά.

Εξαιτίας των γεγονότων που εκτυλίσσονται ανάμεσα στο Ισραήλ και την πατρίδα της τον Λίβανο, δημοσίευσε το παρακάτω βίντεο, απευθυνόμενη και στους αμερικάνους.

«Πήγες να πολεμήσεις σε έναν πόλεμο που δεν είναι δικός σου. Θα προσπαθήσουν να σου πουν να κάνεις ασκήσεις αναπνοής γιατί η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν δίνει δεκάρα για σένα» υπογράμμισε στη συνέχεια.

Δείτε το βίντεο:

@miakhalifa♬ original sound – Mia K.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!