ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ν.Κουρής: Διέγραψε τις φωτογραφίες του γάμου του με την Έ.Τοπαλίδου 

Την έκανε unfollow στο Instagram

Ν.Κουρής: Διέγραψε τις φωτογραφίες του γάμου του με την Έ.Τοπαλίδου 

Ο Ν.Κουρής και η Έ.Τοπαλίδου παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2023, μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας, και την απόκτηση ενός γιου.

«Είναι αυτή η μέρα που κάτι συμβαίνει σ’ αυτό που ήξερες για τον εαυτό σου ή αυτό που περίμενες να είσαι για τον εαυτό σου και όλα είναι πάνω από σένα. Ασύλληπτα για σένα τον ίδιο. Χωρίς πρόσημο, χωρίς τίποτα γνωστό να ανατρέξεις για να ασφαλιστείς. Αυτό είναι από μόνο του ένα χαρμόσυνο μυστήριο. Και τα μυστήρια γίνονται γαμήλια. Δηλαδή μία φορά. Μονάκριβα», είχε γράψει ο ηθοποιός σε ανάρτησή του, λίγες ημέρες μετά τον γάμο του, δημοσιεύοντας ένα στιγμιότυπο από τη διάρκεια του Μυστηρίου.

Ν.Κουρής: Έσβησε όλες τις φωτό από τον γάμο του, εκτός από μία με τον γιο του

Ωστόσο, ερωτηματικά προκαλεί τα τελευταία 24ωρα η απόφαση του ηθοποιού να διαγράψει από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τις αναρτήσεις από την ημέρα του γάμου του με την Έλενα Τοπαλίδου, διατηρώντας μόνο μία, όπου καταγράφεται με τον γιο του.

Ο ίδιος, όπως φαίνεται, έχει κάνει, μάλιστα, και unfollow τη σύζυγό του, χωρίς, ωστόσο, κανείς από τους δύο να έχει κάνει κάποια σχετική δήλωση.

Σημειώνεται ότι η τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού ήταν στα τέλη του Γενάρη του 2024, όταν οι δύο τους παρακολούθησαν παρέα την επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Φαρενάιτ 451».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.