
Ο Νότης Σφακιανάκης φέρεται να έχει θέσει δύο σημαντικές προϋποθέσεις, προκειμένου να επιστρέψει στη νυχτερινή ζωή και τις πίστες.
Τα σχετικά ρεπορτάζ επιβεβαιώνουν ότι ο άλλοτε «βασιλιάς της νυχτερινής διασκέδασης» έχει συμφωνήσει για την επόμενη σεζόν με κάποιο γνωστό κέντρο διασκέδασης.
Για την ώρα βέβαια οι πληροφορίες είναι αντικρουόμενες.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Δημήτρη Ουγγαρέζου, ο Νότης Σφακιανάκης έχει ήδη συμφωνήσει και τη νέα σεζόν θα επιστρέψει. Όμως ο διαχειριστής του επίσημου fan club του τραγουδιστή Άκης Ψαρρής, δεν επιβεβαίωσε τις σχετικές πληροφορίες.
Διανθίζοντας το ρεπορτάζ του Δημήτρη Ουγγαρέζου, ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος ανέφερε στο μεσημεριανό μαγκαζίνο του Alpha «Καλύτερα δε Γίνεται» τις προϋποθέσεις για την επιστροφή του Νότη Σφακιανάκη λέγοντας πως: «Κάναμε και εμείς το ρεπορτάζ μας και υπάρχουν δύο προϋποθέσεις, όπως φαίνεται, για να επιστρέψει ο Νότης Σφακιανάκης στην νυχτερινή ζωή.
Να έχει μία ομάδα συνεργατών που εμπιστεύεται πάρα πολύ ο ίδιος και έχουν συμπράξει τα προηγούμενα χρόνια, ώστε να είναι τελείως σίγουρος για το αποτέλεσμα. Και αν υπάρχουν κάποια κενά σε αυτές τις ομάδες, να βρεθούν άνθρωποι της εμπιστοσύνης του.
Ένα επιπλέον είναι ότι μπορεί να υπάρχει και ένας ειδικός λόγος που ωθεί τον Νότη Σφακιανάκη να επιστρέψει στη νύχτα, λόγος προσωπικός, που μένει εκεί. Ότι μπορεί να υπάρχει και κάτι ακόμα που τον ωθεί να επιστρέψει στη σκηνή».
Με τη σειρά της, η Ναταλία Γερμανού σχολίασε: «Πάντως το ρεπορτάζ του Δημήτρη Ουγγαρέζου έχει βάση, ξέρει ακριβώς τι λέει, δηλαδή είναι διασταυρωμένο. Μιλάμε για ένα γνωστό νυχτερινό μαγαζί, το οποίο πληροί τις προϋποθέσεις. Μένει όμως να κουμπώσει αυτό που λέμε η ομάδα, οι συνεργάτες του, οι άνθρωποι που τον κάνουν να νιώθει ασφαλής επί σκηνής. Είναι μία σημαντική προϋπόθεση για τον Νότη Σφακιανάκη. Πραγματικά πιστεύω ότι ο κόσμος τον έχει επιθυμήσει πάρα πολύ καλλιτεχνικά».
Το περασμένο καλοκαίρι ο Γιώργος Αρσενάκος είχε πει: «Θέλουμε όλοι να επιστρέψει ο Νότης αλλά πρέπει να το θέλει ο καλλιτέχνης. Μιλάω με τον παραγωγό του, μιλάω με το περιβάλλον, στέλνουμε τραγούδια αλλά δεν μπορούμε να εκβιάσουμε καταστάσεις, δεν μπορούμε να πιέσουμε.
Είναι δική του επιλογή. Πιστεύω ότι ένα τέτοιο καλλιτεχνικό θηρίο δεν μπορεί να ηρεμήσει. Πιστεύω ότι θα επιστρέψει. Είναι από το 2020 που λείπει» ανέφερε.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.