
Ο Νικόλαος Ντε Γκρες και η Χρυσή Βαρδινογιάννη πραγματοποίησαν ένα νέο ταξίδι στο εξωτερικό λίγες εβδομάδες μετά τον γάμο τους, στα μέσα Φεβρουαρίου.
Συγκεκριμένα, ο Νικόλαος Ντε Γκρες μιλώντας στην κάμερα πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής, εξήγησε πως αυτό δεν είναι το πρώτο ταξίδι μετά τον γάμο που κάνει με τη σύζυγό του, Χρυσή Βαρδινογιάννη και έχουν ξαναπάει κάπου στο εξωτερικό.
«Καλά είμαι, ευχαριστώ πολύ. Μάλιστα, ταξίδι. Δεν είναι το πρώτο μας ταξίδι στο εξωτερικό, έχουμε ξανακάνει», αρκέστηκε να απαντήσει.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.