ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ποια αρώματα προτιμάει μια γαλαζοαίματη;

Δείτε ποια είναι τα 6 αρώματα που πήραν τη βασιλική έγκριση

Ποια αρώματα προτιμάει μια γαλαζοαίματη;

Όταν σκεφτόμαστε τις πιο καλοντυμένες γαλαζοαίματες, σκεφτόμαστε τα ρούχα, τα άψογα μαλλιά και το μακιγιάζ τους και την αξιοζήλευτη βασιλική τους λάμψη. Τι αρώματα φορούν όμως;

Το άρωμα δεν μπορεί να το δει κανείς, αλλά αφήνει ένα ανεξίτηλο σημάδι στη μνήμη.

Σύμφωνα με τα λόγια της Coco Chanel: “Καμία κομψότητα δεν είναι εφικτή χωρίς άρωμα. Είναι το αόρατο, αξέχαστο, απόλυτο αξεσουάρ.

  • Kate Middleton

Για το γάμο της με τον πρίγκιπα William το 2011, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ επέλεξε ένα καθαρά ανοιξιάτικο φλοράλ άρωμα, που ταίριαζε εξαιρετικά με τα κεντημένα λουλούδια του φορέματός της.

  • Πριγκίπισσα Diana

Ακριβώς όπως η μελλοντική νύφη της, η πριγκίπισσα Diana επέλεξε ένα δροσερό φλοράλ άρωμα για τη μέρα του γάμου της το 1981. Το άρωμά της ήταν ένα πολυτελές μείγμα από τριαντάφυλλο, γιασεμί και κρίνο, που άφηνε μiα φρεσκάδα στο πέρασμά της.

  • Marie Antoinette

Πριν μερικά χρώμα ένα από τα πιο ιστορικά αρωματοποιεία της Γαλλίας, το Lubin, αποκάλυψε τη φόρμουλα για το άρωμα που έφτιαχνε για την Βασίλισσα πριν πεθάνει. Το 2011 το άρωμα ξανακυκλοφόρησε με το όνομα Black Jade και αποτελεί ένα μίγμα από γιασεμί, κανέλα και σανδελόξυλο.

  • Grace Kelly

Η Grace Kelly φόρεσε ένα άρωμα της εταιρίας Credd για να παντρευτεί τον πρίγκιπα Rainier του Μονακό. Ο ίδιος ο μέλλοντας σύζυγός της τής είχε κάνει μάλιστα δώρο το συγκεκριμένο άρωμα που είχε νότες από τριαντάφυλλο και μοβ ίριδα.

  • Βασίλισσα Elizabeth II
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η βασίλισσα λέγεται ότι φορούσε το L’ Heure Bleue της Guerlain, ένα από τα πιο κλασικά αρώματα της εταιρίας ήδη από το 1912. Το άρωμά του είναι ελαφρώς πικάντικο με νότες εσπεριδοειδών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.