ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η Ακροαριστερά πρώτη στην Γαλλία «δια χειρός» Μακρόν. Να μην απορήσουν οι Γάλλοι για αυτά που έρχονται...

Πόλη στην Γερμανία μετονομάστηκε «εξαιτίας» της Τέιλορ Σουίφτ

Εν όψει των συναυλιών της στην χώρα, οι Γερμανοί έκαναν κάτι πρωτότυπο

Πόλη στην Γερμανία μετονομάστηκε «εξαιτίας» της Τέιλορ Σουίφτ

Οι θαυμάστριες και θαυμαστές της Τέιλορ Σουίφτ θα δώσουν το παρών σε γερμανική πόλη που θα μετονομαστεί για να τιμηθεί το ποπ είδωλο τους.

Παλαιότερα γνωστή ως «Gelsenkirchen» (Γκελζενκίρχεν) η πόλη στην κοιλάδα του Ρουρ ενόψει των τριών συναυλιών που θα δώσει η Αμερικανίδα σούπερ σταρ Τέιλορ Σουίφτ στο πλαίσιο της περιοδείας της «Eras Tour» αργότερα αυτόν τον μήνα μετονομάστηκε σε «Swiftkirchen».

Μια κίτρινη πινακίδα που φέρει το όνομα «Swiftkirchen», διακοσμημένη με ένα ροζ πορτρέτο του ινδάλματος της ποπ έχει τοποθετηθεί στο κέντρο της πόλης και αρκετές άλλες θα υπάρξουν σε δημοφιλείς τοποθεσίες προς τιμήν των δεκάδων χιλιάδων θαυμαστών που αναμένεται να την επισκεφθούν τις ημέρες των συναυλιών στις 17, 18 και 19 Ιουλίου, όπως μετέδωσε το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων dpa.

Η θαυμάστρια της Τέιλορ Σουίφτ, Αλέσανι Βέστχοφ, πρότεινε τη μετονομασία της πόλης με αίτημά της στη δήμαρχο Κάριν Βέλγκε και εκείνη ευχαρίστησε την έφηβη για την «υπέροχη ιδέα» της σε απαντητική επιστολή της.

Μία από τις φτωχότερες περιοχές της Γερμανίας, το Γκελζενκίρχεν είναι μια πρώην πόλη με ανθρακωρυχεία που δεν έχει ανακάμψει ποτέ από την παρακμή της κύριας βιομηχανίας της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η τραγουδίστρια θα λάβει επίσης τη δική της τιμητική πλακέτα στη Λεωφόρο της Δόξας του Γκελζενκίρχεν, μαζί με εκείνες του του προπονητή ποδοσφαίρου Ρούντι Ασάουερ και της συγγραφέως Ίλζε Κίμπγκις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.