Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς μοιάζει το έργο που επιβλέπουν ο Αλέκος Αλεξανδράκης και η Τζένη Καρέζη στην ταινία «Δεσποινίς Διευθυντής- 1964»; Όχι τα σχέδια που κοίταζαν τα δύο «αστέρια» του ελληνικού κινηματογράφου δεν αποτελούσαν άδεια λευκά χαρτιά. Αντιθέτως, το κτήριο έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς.

Θυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη ταινία παραγωγής του 1964, από τη Φίνος Φιλμ σε σκηνοθεσία Ντίνου Δημόπουλου και σενάριο από κοινού των Ασημάκη Γιαλαμά και Κώστα Πρετεντέρη, είναι μια από τις κωμικότερες ταινίες που συμμετέχει η Τζένη Καρέζη.

Στην παραπάνω φωτογραφία, η διάσημη ηθοποιός υποδυόταν τη Λίλα, μια πολιτική μηχανικό που μόλις έχει πάρει το δίπλωμά της και αναλαμβάνει τη διεύθυνση μιας τεχνικής εταιρείας.

Δίπλα της στέκεται ο Αλέκος Αλεξανδράκης, υποδυόμενος το ρόλο του Αλέκου Σαμιωτάκη ενός υπομηχανικού που εργάζεται στην ίδια εταιρεία.

Προς έκπληξη αρκετών, μερικές σκηνές γυρίστηκαν σε πραγματικό εργοτάξιο και προς έκπληξη περισσότερων το κτήριο που χτίστηκε είναι το 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς, που αποτελεί μάλιστα και το παλαιότερο σχολείο της περιοχής!

Δείτε τη σχετική φωτογραφία παρακάτω:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!