ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ρουμανία: Ακυρώνεται η συναυλία της Νίκι Μινάζ – Επικαλέστηκε λόγους ασφαλείας

Η φόβος για την προσωπική της ασφάλεια την οδήγησε να «πατήσει» φρένο στην περιοδεία της

Ρουμανία: Ακυρώνεται η συναυλία της Νίκι Μινάζ – Επικαλέστηκε λόγους ασφαλείας

H διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια διάλεξε να ακυρώσει την συναυλία της στην Ρουμανία μετά από προειδοποιήσεις για διαμαρτυρίες εναντίον της.

Η τραγουδίστρια είχε προγραμματίσει συναυλία στο Saga Festival, στο Βουκουρέστι το βράδυ της Κυριακής (7/7).

Η Νίκι Μινάζ σε ανάρτησή της στο X εξήγησε: «Από ανησυχία για τη δική μου ασφάλεια και της ομάδας μας με συμβούλεψαν μέλη της ασφάλειάς μου να μην ταξιδέψω στο Φεστιβάλ της Ρουμανίας απόψε λόγω διαδηλώσεων στην περιοχή».

«Εξακολουθώ να ελπίζω ότι θα εμφανιστώ στο Wireless Festival στο Λονδίνο την Παρασκευή», πρόσθεσε.

Ομάδες της κοινωνίας των πολιτών διοργάνωσαν συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας χθες στο κέντρο της ρουμανικής πρωτεύουσας ζητώντας βελτιώσεις στις δημοσιονομικές πολιτικές.

Η ακύρωση της συναυλίας της Νίκι Μινάζ στο Βουκουρέστι ήρθε λίγο μετά την απόφαση της σταρ της ραπ να μην εμφανιστεί στο Μάντσεστερ τον περασμένο μήνα μετά τη σύλληψή της στο αεροδρόμιο της πόλης με την υποψία ότι προσπάθησε να εξάγει «ναρκωτικά» από την Ολλανδία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η καθυστέρηση που προέκυψε από τη σύλληψη οδήγησε τη Μινάζ να αναγκαστεί να ακυρώσει το σόου της στο Co-op Live Arena του Μάντσεστερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.