Στην πρώτη της ανάρτηση στο Instagram μετά από τρεις μήνες δήλωσε ότι δοκιμάζει κάτι νέο στην καριέρα της η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Σ.Θερόν.

«Ήμουν λίγο εξαφανισμένη τελευταία, αλλά έχω μια καλή δικαιολογία, το ορκίζομαι. Είναι επειδή… ξεκίνησα ένα στούντιο χορού!»  ανακοίνωσε στην ανάρτησή της στο Instagram.

Η Σαρλίζ Θερόν μοιράστηκε μια φωτογραφία της με τη Latrina και τον Tyrell.

«Μαζί με τους συνδημιουργούς μου και ασύγκριτα είδωλα Latrina Bolger-Washington & Tyrell Washington, δημιουργήσαμε το The Six Compound!» έγραψε.

«Ένα μέρος με φρέσκια προοπτική για την εξέλιξη και το μέλλον του χορού ΚΑΙ της παράστασης», πρόσθεσε η ηθοποιός του Mad Max.

«Ένα μέρος όπου οι χορευτές/περφόρμερ μπορούν να εκφραστούν σε έναν χώρο χωρίς αποκλεισμούς και καινοτόμο, δίπλα στους καλύτερους δασκάλους και χορογράφους της δουλειάς αυτή τη στιγμή».

Στη συνέχεια, η ηθοποιός δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένη που ανακοινώνω τα πρώτα μας εντατικά μαθήματα, που θα πραγματοποιηθούν αυτή την εβδομάδα στις 11 και 12 Ιουλίου στο Burbank!»

«Για χορευτές ηλικίας 8-18 ετών, αυτό θα είναι ένα επικό διήμερο εκπαίδευσης, γνωριμίας με τον κόσμο της ψυχαγωγίας και ερωταπαντήσεων με κορυφαίους επαγγελματίες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!