ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Σε καλοκαιρινές διακοπές η Ιωάννα Μαλέσκου – Βρίσκεται στην Ερέτρια (φωτο)

Περνάει χρόνο με την οικογένεια της

Σε καλοκαιρινές διακοπές η Ιωάννα Μαλέσκου – Βρίσκεται στην Ερέτρια (φωτο)

Η Ιωάννα Μαλέσκου βρίσκεται στην Ερέτρια για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Η παρουσιάστρια εδώ και κάποιες ημέρες, κάνει ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα και τις υποχρεώσεις της, απολαμβάνοντας το καλοκαίρι της. Φροντίζει μάλιστα, να μένει σε επαφή με τους διαδικτυακούς της φίλους, δημοσιεύοντας στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στα social media.

Σε νέα ανάρτηση που έκανε στον προσωπιικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Μαλέσκου ποζάρει τόσο μόνη της, όσο και με το παιδί της, στον φωτογραφικό φακό.

Δείτε τα στιγμιότυπα:

Πριν λίγες ημέρες, σε άλλη ανάρτηση που έκανε στο Instagram, δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες της με μαύρο μπικίνι από την πισίνα του ξενοδοχείου, όπου διαμένει. Σε ένα στιγμιότυπο φαίνεται και η κόρη της ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι, της οποίας το κεφάλι καλύπτει ένα μεγάλο καπέλο.

«Έτοιμη για βραβείο Pool-ιτζερ», έγραψε χιουμοριστικά στη λεζάντα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.