ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Σκωτία: 76χρονη γιαγιά «streamer» έχει κολλήσει με το Fortnite – Έκλεισε χορηγική συμφωνία με την ΙΚΕΑ

Η αγάπη της για το συγκεκριμένο video game ξεκίνησε με έναν απροσδόκητο τρόπο

Σκωτία: 76χρονη γιαγιά «streamer» έχει κολλήσει με το Fortnite – Έκλεισε χορηγική συμφωνία με την ΙΚΕΑ

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η ιστορία της  Καθ Μπόουι μιας 76χρονης γυναίκας από το Μόρεϊ της Σκωτίας και γιαγιάς δύο εγγονιών, η οποία είναι λάτρης των βιντεοπαιχνιδιών όπως το το Mario Kart, το Fifa και το Minecraft.

Η Καθ εξηγεί ότι εδώ και αρκετό καιρό έχει ερωτευτεί το Fortnite, με την ιστορία πίσω από αυτή την «σχέση» να γίνεται viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, όπως εξηγεί σε σχετική της συνέντευξη «εθίστηκε» στο συγκεκριμένο παιχνίδι, βλέποντας τον 24χρονο εγγονό της να παίζει μια φορά στο δωμάτιο του.

Μόλις το παρατήρησε, ξεκίνησε αμέσως να μαθαίνει τον τρόπο που παίζεται, ανοίγοντας μάλιστα και δικό της κανάλι στο twitch, με σκοπό να ξεκινήσει τη ζωντανή μετάδοση (live-streaming).

Όπως λέει η Μπόουι: «Δεν ήθελα να ασχοληθώ με το gaming. Απλά συνέβη. Απλώς μπήκα στο υπνοδωμάτιο του εγγονού μου, όπου έπαιζε με το PS4 του και είδα το Fortnite.

Δεν ήξερα, προφανώς, τι ήταν εκείνη τη στιγμή, έπρεπε να μου εξηγήσει πώς το έπαιζε και πως υπάρχουν πολλοί που το λατρεύουν.

Έτσι ήταν και για μένα. Έρωτας με την πρώτη ματιά, δεν θα το ξεχάσω ποτέ.

[…] Η κοινότητά μου είναι απολύτως φανταστική. Πραγματικά είναι συνεχής συζήτηση και όλοι είναι τόσο φιλικοί μεταξύ τους. Εκτός από τον σύζυγό μου, είναι η ζωή μου.

Αυτό που πραγματικά μου αρέσει είναι ότι κάποιοι άνθρωποι έχουν πραγματικά πολύ κακές μέρες στη ζωή τους. Κάποιοι άνθρωποι δεν είναι πολύ καλά, ίσως έχουν κάποια προβλήματα, και υπάρχει πάντα κάποιος εκεί για να τους υποστηρίξει».

Αξίζει να σημειωθεί ότι εξαιτίας της γρήγορης δημοτικότητας στον χώρο των βιντεοπαιχνιδιών, η Καθ Μπόουι εξασφάλισε μια εμπορική συμφωνία με την IKEA, ως το κεντρικό πρόσωπο της συλλογής επίπλων gaming room.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.