ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Sydney Sweeney: Ποζάρει μπροστά στη θάλασσα με λευκό όλοσωμο μαγιό στις Κυκλάδες

«Πώς μπορώ να σου αντισταθώ;»

Sydney Sweeney: Ποζάρει μπροστά στη θάλασσα με λευκό όλοσωμο μαγιό στις Κυκλάδες

Στην Ελλάδα βρίσκεται η ηθοποιός Sydney Sweeney όπως αποκάλυψε μέσα από το Instagram της.

Δεν μπορεί να αντισταθεί στο ελληνικό καλοκαίρι η δημοφιλής σταρ του Χόλυγουντ.

Έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στην πλατφόρμα με μία σειρά από video και φωτογραφίες, στις οποίες τη βλέπουμε να ποζάρει μπροστά στη θάλασσα, να κάνει βουτιές από το Σαρακήνικο της Μύλου, να φωτογραφίζεται σε σκάφος και διασκεδάζει με θαλάσσια σπορ.

«Πώς μπορώ να σου αντισταθώ;», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησης, βάζοντας ως τοποθεσία «Ελληνικά νησιά», δείχνοντας έτσι πως δεν επισκέφθηκε μόνο ένα νησί, αλλά πολλά στις Κυκλάδες – πράγμα που καταλάβαμε και από τις φωτογραφίες της.

Σε όλες διακρίνεται το καλοκαιρινό της στυλ, αφού σε κάποιες ποζάρει με φόρεμα με λαχούρια, σε άλλες με ολόσωμο λευκό μαγιό και σε άλλες με total white, λινό σύνολο – ιδανικό για τις βόλτες στα νησιά.

Σε μία φωτογραφία ποζάρει μπροστά από μία μπλε, ξύλινη πόρτα φορώντας ένα μακρύ φόρεμα που συνδυάζει διάφορα χρώματα, όπως το κόκκινο, το λευκό, το απαλό ροζ και το πράσινο.

Ολοκλήρωσε τη συγκεκριμένη εμφάνιση με κίτρινα παπούτσια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.