ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Τ.Δούσης: Απαντά στο Tik Tok για πρώτη φορά για τις «Εικόνες» (βίντεο)

Χαμός από σχόλια στο Tik Tok του Τ.Δούση που αποφάσισε να απαντήσει στο «πας μόνο στα ακριβά»

Τ.Δούσης: Απαντά στο Tik Tok για πρώτη φορά για τις «Εικόνες» (βίντεο)

Η αγαπημένη ταξιδιωτική εκπομπή «Εικόνες» με τον Τ.Δούση προβάλει τις περιπλανήσεις του παρουσιαστή σε διάφορες γωνιές του κόσμου, με μία πινελιά πολυτέλειας, αλλά ομολογουμένως όχι ακραίας, δείτε αναλυτικά παρακάτω τα όσα απάντησε.

Είπε αναλυτικά:

«Οι “Εικόνες” είναι ένα λαϊκό προϊόν, απευθύνονται σε όλο τον κόσμο. Εγω ταξιδεύω για δύο κατηγορίες ανθρώπων. Η μία κατηγορία είναι οι άνθρωποι που δεν μπορούν να ταξιδέψουν, είτε για λόγους οικονομικούς, είτε για λόγους υγείας, είτε για φοβίες, για οποιονδήποτε λόγο. Εγώ αυτούς τους ανθρώπους τους ταξιδεύω με τον τρόπο μου. Αν το κάνω καλά ή όχι, αυτοί θα μας το πουν. Σε αυτούς λοιπόν εγώ μου αρέσει, γουστάρω, να δείχνω τα καλύτερα.

Δεν θεωρώ ότι είναι σοβαρό να κάθεται ο άλλος στο σπίτι, και να με βλέπει εμένα να πηγαίνω στο σούπερ μάρκετ ή στο Airbnb ή στην καλύβα του μπαρμπα-Θωμά. Και; Δεν λέω ότι και αυτό δεν είναι καλό, αλλά είναι άλλη κατηγορία ταξιδιού. Έχει και αυτή το κοινό της, αλλά εγώ δεν είμαι σε αυτή την κατηγορία.

Η άλλη κατηγορία για τους οποίους ταξιδεύω είναι οι mainstream. Που έχουν το δικό μου μενταλιντέ στο ταξίδι. Που θεωρούν το ταξίδι μια προσιτή πολυτέλεια, μία ανάγκη τους εσωτερική ψυχής. Ποιοι είναι αυτοί; Οι άνθρωποι που μαζεύουν χρήματα όλο τον χρόνο για να κάνουν ένα ταξίδι. Για αυτούς τους ανθρώπους δείχνω από το low budget μέχρι το πολύ ακριβό, που μπορούν να πληρώσουν και αυτοί κι εγώ. Αυτό θεωρώ ότι είναι το ταξίδι. Εγώ μεγάλωσα στο Αιγάλεω. Είχα χρήματα; Μάζευα, πήγαινα στο καλό και μετά 3 μέρες έτρωγα σάντουιτς από το σούπερ μάρκετ.»

Δείτε βίντεο 4 λεπτών που ανέβασε στον λογαριασμό του ο παρουσιαστής:

Στα σχόλια φυσικά έγινε χαμός, με έναν από τους ακολούθους του να γράφει «εγώ πάλι είχα άκουσει οτι ζητούσε 2.000 – 3.000 ευρώ από μικρά ταβερνάκια για να τα διαφημίσει», με τον Τάσο Δούση να απαντά:

«Θα απαντήσω και σε αυτό όταν έρθει η ώρα. Αλλά να σε ρωτήσω κάτι. Την Τούνη, την Σκορδά κλπ τους ρωτάς πόσα ζητάνε για να διαφημίσουν προϊόντα στη δουλειά τους; Εμένα γιατί με ρωτάς πόσα ζητάω;».

@tasosdousis1 «Δούση πας μονο στα ακριβά» Απαντώ…#fy #tasosdousis #eikonesbytasosdousis ♬ πρωτότυπος ήχος – Tasos Dousis
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.