ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ειδικό ρόλο «κατευνασμού» των βουλευτών της ΝΔ αναλαμβάνει η Ντόρα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Τ. Κλούνεϊ: 14,5 εκατομμύρια δολάρια η αξία της έπαυλής του στο Λος Άντζελες – Αγοράστηκε από την Ολίβια Κούλπο

Πρόκειται για ένα υπερπολυτελές αγρόκτημα το οποίο πωλείται από τον πασίγνωστο ηθοποιό μετά από 30 χρόνια

Τ. Κλούνεϊ: 14,5 εκατομμύρια δολάρια η αξία της έπαυλής του στο Λος Άντζελες – Αγοράστηκε από την Ολίβια Κούλπο

Στα χέρια της Ολίβια Κούλπο και του συζύγου της Κρίστιαν ΜακΚάφρι θα βρίσκεται σύντομα, το «παλάτι» του Τζορτζ Κλούνεϊ έναντι 14,5 εκατομμυρίων δολαρίων. 

Την επίτευξη της συμφωνίας για την αγορά του συγκεκριμένου ακινήτου έκανε γνωστή το αμερικανικό ειδησεογραφικό μέσο TMZ, το οποίο δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για τις παροχές και τις εγκαταστάσεις που διαθέτει η βίλα.

Το σπίτι αυτό διαθέτει έξι υπνοδωμάτια και προσφέρει στο ζευγάρι την ιδιωτικότητα που ήθελε, αφού είναι απομονωμένο και περιβάλλεται από πυκνά δέντρα. Το οικόπεδο διαθέτει επίσης, έναν ξεχωριστό χώρο 3,1 στρεμμάτων, που έχει στη διάθεσή του έναν ξενώνα καθώς επίσης πισίνα και γήπεδο τένις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ολίβια Κούλπο είναι πασίγνωστο μοντέλο, ηθοποιός αλλά ασχολείται ιδιαίτερα ενεργά και με τα social media. Το 2012 θεωρείται η «χρυσή»  της χρονιά καθώς είχε κερδίσει τους τίτλους Μις Ρόουντ Άιλαντ και Μις ΗΠΑ όπως επίσης και τον τίτλο για τη Μις Υφήλιος το ίδιο έτος. Στα 32 της χρόνια βρίσκεται στο peak της όπως έχει δηλώσει και η ίδια σε συνεντεύξεις της, αναζητώντας την απλότητα στη ζωή της…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.