Στα χέρια της Ολίβια Κούλπο και του συζύγου της Κρίστιαν ΜακΚάφρι θα βρίσκεται σύντομα, το «παλάτι» του Τζορτζ Κλούνεϊ έναντι 14,5 εκατομμυρίων δολαρίων. 

Την επίτευξη της συμφωνίας για την αγορά του συγκεκριμένου ακινήτου έκανε γνωστή το αμερικανικό ειδησεογραφικό μέσο TMZ, το οποίο δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για τις παροχές και τις εγκαταστάσεις που διαθέτει η βίλα.

Το σπίτι αυτό διαθέτει έξι υπνοδωμάτια και προσφέρει στο ζευγάρι την ιδιωτικότητα που ήθελε, αφού είναι απομονωμένο και περιβάλλεται από πυκνά δέντρα. Το οικόπεδο διαθέτει επίσης, έναν ξεχωριστό χώρο 3,1 στρεμμάτων, που έχει στη διάθεσή του έναν ξενώνα καθώς επίσης πισίνα και γήπεδο τένις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ολίβια Κούλπο είναι πασίγνωστο μοντέλο, ηθοποιός αλλά ασχολείται ιδιαίτερα ενεργά και με τα social media. Το 2012 θεωρείται η «χρυσή»  της χρονιά καθώς είχε κερδίσει τους τίτλους Μις Ρόουντ Άιλαντ και Μις ΗΠΑ όπως επίσης και τον τίτλο για τη Μις Υφήλιος το ίδιο έτος. Στα 32 της χρόνια βρίσκεται στο peak της όπως έχει δηλώσει και η ίδια σε συνεντεύξεις της, αναζητώντας την απλότητα στη ζωή της…