ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

«Ύμνοι» από τη βρετανική Express για τη Σίφνο – «Το πιο νόστιμο ελληνικό νησί»

Το άρθρο κάνει ιδιαίτερη αναφορά στις επιδόσεις ρεκόρ για το περσινό καλοκαίρι και τις διακρίσεις σε λίστες διεθνών ΜΜΕ και αποκαλεί τη Σίφνο πολύτιμο πετράδι

«Ύμνοι» από τη βρετανική Express για τη Σίφνο – «Το πιο νόστιμο ελληνικό νησί»

Με ένα πρόσφατο εκτενές αφιέρωμα η Express «υμνεί» τη Σίφνο και την παρουσιάζει ως το πανέμορφο ελληνικό νησί που είναι τόσο όμορφο όσο η Ρόδος και η Κρήτη αλλά χωρίς τα μαζικά πλήθη τουριστών.

Η δημοφιλής βρετανική εφημερίδα παροτρύνει τους εκατομμύρια αναγνώστες της να επισκεφτούν φέτος το πιο «νόστιμο ελληνικό νησί» που διαθέτει πλούσια γαστρονομική παράδοση, ταυτίζεται με το «slow food» στην Ελλάδα και δεν έχει χάσει την αυθεντικότητά του.

Σύμφωνα με την Express, η Σίφνος έχει τις περισσότερες εκκλησίες στο Αιγαίο και είναι ο ιδανικός προορισμός για όσους επιθυμούν να περιηγηθούν σε γραφικά χωριά, να θαυμάσουν σαγηνευτικά φυσικά τοπία και να περπατήσουν σε οργανωμένα μονοπάτια.

Το άρθρο κάνει ιδιαίτερη αναφορά στις επιδόσεις ρεκόρ για το περσινό καλοκαίρι και τις διακρίσεις σε λίστες διεθνών ΜΜΕ και αποκαλεί τη Σίφνο πολύτιμο πετράδι, «gem», όπως είναι και το σύνθημα του προορισμού στο πλαίσιο ενεργειών του Δήμου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Προβλέπεται μια δυναμική σεζόν με επισκέπτες από την Ελλάδα και πολλές αγορές του εξωτερικού. Είναι ενθαρρυντικό πως εξελίσσουμε ένα τουριστικό προϊόν με ιστορία, παράδοση, γαστρονομία, φυσικό κάλλος και εναλλακτικές δραστηριότητες που μπορεί κανείς να απολαύσει πριν και μετά την υψηλή σεζόν. Δεν είναι τυχαία άλλωστε η αύξηση της ροής εκτός Ιουλίου και Αυγούστου με ταξιδιώτες που έχουν ειδικά ενδιαφέροντα», επισημαίνει ο αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Σίφνου Γιάννης Ραφελέτος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.