ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

«Ύμνοι» από τους Ιταλούς για τους Λειψούς – Στην κορυφή των ελληνικών προορισμών για βιώσιμες διακοπές

Στις υπόλοιπες θέσεις της λίστας βρίσκονται νησιά από τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα, το Ιόνιο και το Ανατολικό Αιγαίο

«Ύμνοι» από τους Ιταλούς για τους Λειψούς – Στην κορυφή των ελληνικών προορισμών για βιώσιμες διακοπές

Η ιταλική ιστοσελίδα Greenme.it, στον κατάλογο που δημοσίευσε με τους 12 καταλληλότερους ελληνικούς προορισμούς για βιώσιμες διακοπές χωρίς τυποποίηση, κατέταξε στην πρώτη θέση τους Λειψούς.

Ο ιστότοπος που διαβάζεται από εκατομμύρια Ιταλούς οι οποίοι επιλέγουν την αειφορία ως τρόπο ζωής, αναφέρει για το νησί της Καλυψούς πως «μέσα από δραστικές πρωτοβουλίες, η τοπική κοινωνία έχει επιλέξει να καταστήσει τους Λειψούς έναν βιώσιμο τουριστικό προορισμό απαλλαγμένο από τις παγίδες του μαζικού τουρισμού.

Με διάχυτη ρομαντική ατμόσφαιρα, οι Λειψοί προσφέρονται για όσους προτιμούν μέρη χωρίς κοσμοσυρροή και με εύρος επιλογών για χαλάρωση, τοπική κουζίνα και εκδρομές».

Στις υπόλοιπες θέσεις της λίστας βρίσκονται νησιά από τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα, το Ιόνιο και το Ανατολικό Αιγαίο.

Την ίδια περίοδο, την έκτη θέση καταλαμβάνουν οι Λειψοί στη λίστα με τους δημοφιλέστερους προορισμούς που είναι τάση εφέτος στην Ελλάδα σύμφωνα με την Airbnb.

«Οι διακρίσεις των Λειψών σε Ελλάδα και εξωτερικό είναι αποτέλεσμα της πολυετούς στρατηγικής του Δήμου και των επαγγελματιών να αναπτύξουν και να προωθήσουν έναν προορισμό με ποιότητα, σεβασμό στο περιβάλλον, activities, ξεχωριστά τοπικά προϊόντα και πολλές επιλογές για διαμονή και φαγητό σε λογικές τιμές.

Δίνουμε το παράδειγμα λέγοντας “όχι” σε οργανωμένες ξαπλώστρες και πισίνες και εκπέμπουμε θετική αύρα μέσα από πρωτότυπες ιδέες» δήλωσε ο Δήμαρχος Λειψών Φώτης Μάγγος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται πως μέσα σε ένα μήνα ξεπέρασε τις εκατό χιλιάδες προβολές το νέο βίντεο κλιπ που «παντρεύει» την παραδοσιακή νησιωτική μουσική με τη ραπ και γυρίστηκε με φόντο τα υπέροχα γαλαζοπράσινα νερά του προορισμού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.