ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ειδικό ρόλο «κατευνασμού» των βουλευτών της ΝΔ αναλαμβάνει η Ντόρα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ιλιγγος με τα χρήματα που πήραν οι πρώην Survivors για να μπουν στο Nomads

Ιλιγγος με τα χρήματα που πήραν οι πρώην Survivors για να μπουν στο Nomads

Αν και ξεκίνησε ως ένα αδιάφορο παιχνίδι, λόγω καστ, έσωσαν την… παρτίδα βάζοντας μέσα οκτώ πρώην Survivors. Και μάλιστα όχι όποιους και όποιους αλλά τους πλέον ιντριγκαδόρους.

Ετσι, αφού θα γίνει ένα γερό ξεκαθάρισμα στου υπάρχοντες παίκτες του Nomads, θα φτιάξουν μια ομάδα με αυτούς και θα βάλουν απέναντί τους, ως μια ομάδα, τους πρώην Survivors.

Συγκεκριμένα, στη Μαγαδασκάρη ήδη βρίσκονται οι:

  • Στέλιος Χανταμπάκης
  • Ορέστης Τσανγκ
  • Γιάννης Σπαλιάρας
  • Κώστας Αναγνωστόπουλος
  • Νάσος Παπαργυρόπουλος
  • Μαριάννα Καλλέργη
  • Ντάρια Τουρόβνικ
  • Ελισάβετ Δοβλιατίδου

Φυσικά, οι οκτώ πρώην Survivors δεν έφτιαξαν βαλίτσες για Μαγαδασκάρη έτσι απλά, αλλά πήγαν με το αζημίωτο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως ανέφερε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται, οι εισβολείς του Nomads θα αμείβονται από 3.000 έως 8.000 ευρώ την εβδομάδα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.