ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης;»!
prodeals.gr

Σ.Τζώρτζογλου: «Δεν βάφω τα μαλλιά μου, έχω καλό DNA»

Σ.Τζώρτζογλου: «Δεν βάφω τα μαλλιά μου, έχω καλό DNA»

Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα φωτογραφήθηκαν για το περιοδικό YOU και τη συνέντευξη του ηθοποιού φιλοξένησε το Happy Day. Mετά τη Φάρμα, ο Στράτος που είναι και πάλι στην αγκαλιά της αγαπημένης του Σοφίας, έκανε δηλώσεις για τη εξωτερική του εμφάνιση αλλά και για τη σχέση τους.

«Δε με νοιάζει αν λένε ότι έχω κάνει botox» δήλωσε ο Στράτος Τζώρτζογλου ενώ αποκάλυψε ότι έχει κάνει στο πρόσωπο του θεραπεία με υαλουρανικό. «Κάποιοι είπαν ότι βάφω τα μαλλιά μου. Τι φταίω εγώ που έχω καλό DNA και στα 56 μου δεν έχω ούτε μια άσπρη τρίχα;» είπε ο ηθοποιός.

Ο Στράτος εξέφρασε την επιθυμία του να κάνει πολλά παιδιά με τη σύντροφό του, Σοφία Μαριόλα, ενώ αποκάλυψε και τον ρόλο της ερωτικής επαφής στη ζωή του, που -όπως λέει- πριν τη Σοφία δε τον ενδιέφερε. «Πριν γνωρίσω τη Σοφία, είχα να κάνω σεξ για 8 μήνες. Δεν με ενδιέφερε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.