ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Τι άλλο θα δούμε; – 36χρονη υπαξιωματικός των ειδικών δυνάμεων θα συμμετέχει στο φετινό «Survivor» του Τούρκου παραγωγού!

Έχει δώσει άδεια το ΓΕΣ;

Τι άλλο θα δούμε; – 36χρονη υπαξιωματικός των ειδικών δυνάμεων θα συμμετέχει στο φετινό «Survivor» του Τούρκου παραγωγού!

Στο φετινό reality «Survivor», του Τούρκου παραγωγού και ισχυρού άντρα του ΣΚΑΪ Α.Ιλιτζαλί, το οποίο ξεκινάει την Δευτέρα (16/9), θα περιλαμβάνει και μία 36χρονη υπαξιωματικό των ειδικών δυνάμεων του ΕΣ από την Δράμα, την Γεσθημανή Κουτούζογλου, μεταξύ των 18 παικτών που θα διαγωνιστούν.

Το ερώτημα που τίθεται είναι αν έχει δώσει άδεια το ΓΕΣ σε μία υπαξιωματικό των ειδικών δυνάμεων να συμμετάσχει σε παιχνίδι reality;

Γιατί για να το ανακοινώνει το ΣΚΑΪ, σημαίνει ότι έχει δοθεί η άδεια. Αν δεν έχει δοθεί τότε πως το κανάλι προχώρησε σε τέτοια ανακοίνωση;

Το ότι είναι Τούρκος ο παραγωγός και προσωπικός φίλος του Τούρκου προέδρου Ρ.Τ.Ερντογάν, σε μία χώρα που έχουν ξεφτιλιστεί και διαλυθεί τα πάντα, σε μία κοινωνία-ζόμπι, αντιλαμβανόμαστε ότι είναι κυριολεκτικά, μια μικρή λεπτομέρεια.

Το ερώτημα είναι πάντως πώς δόθηκε άδεια στην υπαξιωματικό να απουσιάσει από την υπηρεσία της και να μεταβεί σε μία ξένη χώρα για να συμμετάσχει σε ένα ψυχαγωγικό παιχνίδι.

Καταλαβαίνουμε ότι η ίδια θέλει να βγάλει χρήματα γιατί πιθανόν δεν της φτάνουν ούτε για το ενοίκιο του σπιτιού της αυτά που της δίνει ο Ελληνικός Στρατός, αλλά απλά ίσως έπρεπε να επιλέξει άλλο επάγγελμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και το ΓΕΣ πώς αντιμετωπίζει το θέμα; Είναι λογικό ένα στέλεχος των ειδικών δυνάμεων να λαμβάνει άδεια για να συμμετάσχει σε reality που χρηματοδοτεί και πληρώνει προσωπικός φίλος του Ρ.Τ.Ερντογάν;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.