ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Οργή για τον άδικο αποκλεισμό του Joost Klein από τον τελικό της Eurovision ενώ είχε αγγίξει την καρδιά εκατομμυρίων Ευρωπαίων

Ανακοίνωση από την ολλανδική ΕΡΤ «Δεν πείραξε τον κάμεραμαν»

Οργή για τον άδικο αποκλεισμό του Joost Klein από τον τελικό της Eurovision ενώ είχε αγγίξει την καρδιά εκατομμυρίων Ευρωπαίων

Ο Ολλανδός Joost Klein αν και αποβλήθηκε από τον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, καθώς όλοι συμφωνούν ότι ο αποκλεισμός του είναι άδικος και το συγκινητικό τραγούδι του  Papa Europe είχε αγγίξει τόσο πολύ τις καρδιές των τηλεθεατών που μπορεί να ήταν και αυτός ο εφετινός νικητής του διαγωνισμού.

Να σημειωθεί πως πριν γίνει γνωστό το οτιδήποτε, αρκετοί θεώρησαν ότι ο Joost Klein αποβλήθηκε από την Eurovision αφορά την συμπεριφορά του απέναντι στην Ισραηλινή εκπρόσωπο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Η ανακοίνωση του ολλανδικού ραδιοφωνικού και τηλεοπτικού φορέα AVROTROS που βγήκε πριν λίγη ώρα αναφέρει πως προηγήθηκε ένα έντονο περιστατικό με πρόσωπο της παραγωγής χωρίς ωστόσο να υπάρχει έμπρακτη βία.

Όπως τονίζεται στο κείμενο που δημοσιεύθηκε ο Joost Klein ζήτησε επανειλημμένα να μην τον βιντεοσκοπούν κατά τη διάρκεια των προβών κάτι που δεν έγινε σεβαστό.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να εκνευριστεί και να κινηθεί απειλητικά προς την γυναίκα της παραγωγής που κρατούσε την κάμερα χωρίς όμως να την ακουμπήσει.

Μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση καταδικάζει κάθε μορφή βίας ωστόσο δεν θεωρεί ότι ο αποκλεισμός ήταν δίκαιη πράξη.

Όμως μετά το εν λόγω περιστατικό, η EBU αποφάσισε τον οριστικό του αποκλεισμό από την Eurovision, κάτι απόλυτα άδικο.

Xιλιάδες “eurovisionistas” έστειλαν επιστολές διαμαρτυρίες στην EBU για τον αποκλεισμό του και τα social media επικρίνουν τον αποκλεισμό του με δεκάδες χιλιάδες αναρτήσεις σε όλες τις χώρες.

Σημειώνεται ότι ο Joost Klein είχε γράψει ένα συγκινητικό τραγούδι για τους γονείς του που τους είχε χάσει τον έναν πίσω από τον άλλο όταν ήταν μικρό παιδί μέσα σε έναν χρόνο και το είχε ερμηνεύσει εξαιρετικά (για τα δεδομένα του συγκεκριμένου διαγωνισμού).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.