ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!

Γ.Λιάγκας: «Αντιλαμβάνομαι το λάθος… αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη» απολογείται μετά τις αντιδράσεις στο «Χ»

Ποια η ανάρτηση του παρουσιαστή

Γ.Λιάγκας: «Αντιλαμβάνομαι το λάθος… αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη» απολογείται μετά τις αντιδράσεις στο «Χ»

Ο Γ.Λιάγκας έπειτα από τις έντονες αντιδράσεις των χρηστών στην πλατφόρμα «Χ» σχετικά με σημερινό ρεπορτάζ στο ακίνητο όπου πέθανε ο Τ.Μπάλτοκ, προχώρησε σε ανάρτηση στην οποία παραδέχεται πως έκανε λάθος, αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη.

Ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής του ANT1, σε story που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έγραψε ότι οι λεπτομερείς αναλύσεις για το σπίτι του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή ήταν αχρείαστες, αναγνώρισε το λάθος του κι ανέλαβε πλήρως την ευθύνη, δηλώνοντας ότι κατανοεί τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γ.Λιάγκας έγραψε: «Μπροστά στον θάνατο ενός νέου ανθρώπου, συντριβόμαστε όλοι. Οι υπερβολικές αναλύσεις του ρεπορτάζ, για στοιχεία που αφορούσαν στο σπίτι ήταν τελείως περιττές. Αντιλαμβάνομαι το λάθος, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη και κατανοώ απόλυτα τις αντιδράσεις».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
cb17f9ab-34d9-4a24-897f-b891fe8a3e0c
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.