Μετά από όλα αυτά που συνέβησαν τελικά «όλα καλά» και «συνεχίζεται το πρωτάθλημα μπάσκετ»; Λίγη ντροπή δεν υπάρχει;

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Δυστυχώς στην Ελλάδα “πουλά” το trash – Λυπάμαι πολύ για αυτό»

Τι είναι αυτό που δυσφόρησε τον γνωστό ηθοποιό

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Δυστυχώς στην Ελλάδα “πουλά” το trash – Λυπάμαι πολύ για αυτό»

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης επισκέφθηκε το πρωί της Κυριακής (19/01) τηλεοπτική εκπομπή, όπου και παραχώρησε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη. Μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός εξήγησε γιατί δεν επιθυμεί να διατηρεί καμία σχέση με το κουτσομπολιό, ενώ εξήγησε ότι στην Ελλάδα πουλά το «trash και η κλειδαρότρυπα».

Αρχικά, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης δήλωσε πως: «δεν μ’ αρέσει να δίνω συνεντεύξεις, κατ’ αρχάς γιατί θεωρώ πως δεν έχω σπουδαία πράγματα να πω και αυτό που κάνω μέσα από τη δουλειά μου φαίνεται.

Από εκεί και πέρα είτε σ’ αρέσει είτε όχι. Τώρα το να μάθεις το πως και το γιατί, κουτσομπολιά, το ένα και το άλλο, δεν έχει και ιδιαίτερο νόημα. Δεύτερο είναι πως λες μια κουβέντα και βλέπεις ξαφνικά εκτροχιάζεται και πάει αλλού το θέμα».

Στη συνέχεια εξήγησε ότι η μετατροπή της είδησης και η προβολή της σύνδεσης με τις κόρες του, αντί της θεατρικής παράστασης που ήταν το βασικό – κατά τη γνώμη του – θέμα της συνέντευξης, ήταν κάτι που δεν του άρεσε.

«Προχθές είχε έρθει στην πρεμιέρα το συνεργείο σας, ας πούμε, κάναμε μια ολόκληρη κουβέντα για την παράσταση που είμαι και η είδηση δεν ήταν η παράσταση. Η είδηση την άλλη μέρα σε όλα τα σάιτ ήταν… πως αισθάνθηκα με το όνομα Σκιαδαρέσης για τις κόρες μου.

Με ρώτησε ο δικός σας δημοσιογράφος και το είπαμε μέσα στον χαβαλέ, αλλά αυτό ήταν η «είδηση». Τίποτα άλλο δεν ήταν είδηση.

Είναι τρομερό που πουλάει αυτό το πράγμα, το trash και γενικά η κλειδαρότρυπα και είναι τρομερό γιατί το φτιάχνουμε όλοι εμείς αυτό.

Και δεν κάνουμε κάτι για να το σταματήσουμε, κανένας μας» πρόσθεσε ακόμα, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.