ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Η Ελένη Μενεγάκη… σφάζει με το κοφτερό της βλέμμα για τον χωρισμό – Μάθετε τι είπε (βίντεο)

Η παρουσιάστρια είπε πώς αισθάνεται για τους ανθρώπους που καταδικάζουν τα διαζύγια των άλλων

Η Ελένη Μενεγάκη… σφάζει με το κοφτερό της βλέμμα για τον χωρισμό – Μάθετε τι είπε (βίντεο)

Με αφορμή μία συζήτηση σχετικά με τη σχέση ανάμεσα στη Δανάη Μπάρκα και τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, η Ελένη Μενεγάκη  τοποθετήθηκε απέναντι σε όσα γράφονται και εκείνους που κρίνουν κατά καιρούς, ζευγάρια που χωρίζουν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο οποίος ήταν καλεσμένος την Τετάρτη στην εκπομπή «Στούντιο 4», μίλησε για την ξεχωριστή σχέση που έχει με την παρουσιάστρια του Mega και η Ελένη Μενεγάκη με τους συνεργάτες της, δεν έκρυψαν τη συγκίνησή τους.

Η παρουσιάστρια του «Ελένη», μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε με… νόημα σε εκείνους που έκριναν τα χωρισμένα ζευγάρια, αλλά όταν ήρθε η δική τους σειρά να χωρίσουν, δεν είπαν κουβέντα.

«Έχω ακούσει με τα αφτιά μου ανθρώπους, που πολλοί τους έχουμε ακούσει, να κρίνουν άλλα ζευγάρια που χώρισαν και τι κάνουν στη μετέπειτα ζωή τους με τον νέο σύντροφο και τα παιδιά και όταν ήρθε η δικιά τους ώρα να χωρίσουν, δεν ακούσαμε δηλώσεις», είπε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής της, η Ελένη Μενεγάκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.