
Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Έφη Αλεβίζου. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ειδήσεων μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το γεγονός πως υποβλήθηκε πρόσφατα σε υστερεκτομή, ενώ αποκάλυψε πώς την ενημέρωσε ο γιατρός της ότι έχει καρκίνο.
Με μια σειρά από εικόνες κειμένου, η Έφη Αλεβίζου μίλησε για πρώτη φορά για τα συναισθήματα που την πλημμύρισαν από την πρώτη στιγμή που ο γιατρός της είπε ότι έχει καρκίνο.
«Είναι από τα πράγματα που όταν τα ακούς, δυσκολεύεσαι να πιστέψεις ότι σε αφορούν. Θυμάμαι όταν άκουγα τον γιατρό να μιλάει για τα επόμενα βήματα και σκεφτόμουν “μα καλά, για εμένα τα λέει όλα αυτά;”.
Όγκος, καρκίνος, εξετάσεις, νάρκωση, χειρουργείο, υστερεκτομή, βιοψία, νέες εξετάσεις, εμμηνόπαυση και… “όλα θα πάνε καλά και το Πάσχα θα χορεύεις”. Δεν άκουσα τίποτα μετά τη λέξη καρκίνος.
Πως θα πω στην κόρη μου ότι θα λείψω 5 μέρες από το σπίτι και μετά θα μου πάρει λίγο καιρό να είμαι όπως πριν; Τι να της πω, ώστε αφενός να καταλάβει ότι έχουμε ένα δύσκολο διάστημα μπροστά μας αλλά να μην την αγχώσω περισσότερο από όσο πρέπει.
Να πιστέψει ότι θα τα καταφέρω, θα είμαι καλά και σιγά σιγά θα γίνουν όλα όπως πριν. Και πάνω απ’ όλα να το πιστέψω και εγώ» έγραψε στην ανάρτησή της.
«Σαν σήμερα, πριν από ακριβώς έναν χρόνο, μπήκα στο χειρουργείο και έκανα ριζική υστερεκτομή με ανοιχτό χειρουργείο.
Κράτησε περίπου 4,5 ώρες και αφαίρεσα μήτρα, τράχηλο, σάλπιγγες, ωοθήκες και προφανώς μπήκα σε πρόωρη εμμηνόπαυση».
Δείτε την ανάρτησή της:
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.